oncontextmenu="return false"

Lördagslista

Hur gammal är du?
16, men fyller 17 i september
 
Hur gammal känner du dig?
Jag tror jag känner mig yngre än vad jag är, eftersom jag fortfarande är så himla lekfull och älskar att göra saker man gjorde när man var liten. Jag tittar fortfarande på gamla barnfilmer och älskar att leka.. haha. Men samtidigt känner jag mig ganska vuxen, eller snart vuxen liksom. Studenten är ganska nära och sen har man slutat skolan helt plötsligt. 
 
Vad har du gjort idag?
Idag har jag vaknat klockan nio, tittat på två PLL-avsnitt och ätit frulle. Haft humörsvängningar och försöker lugna ner mig nu med lite musik. 
 
Sommar, höst, vinter eller vår, vad föredrar du och varför?
Jag tycker om våren. När det börjar bli varmare och allt blir ljusare och grönare och färggladare. På våren när man kan vara ute nästan hela tiden, när man känner lyckorus och man blir bara mycket gladare. 
 
Är du besatt av någonting?
Min mobil antar jag, bara för man kan kolla och göra det mesta från den. Lyssna på musik, ta kort, läsa bloggar och blogga själv, titta instagram och twitter.. Och ha lite kontakt med omvärlden genom sms och samtal. 
 
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Har jag en dålig dag vill jag oftast fly någonstans. Ta bilen (vilket jag inte kan tyvärr), åka nånstans och slänga mobilen i vattnet och försvinna från omvärlden. Dramatiskt yes.
Jag tycker om att ta promenader på kvällarna, trots att jag är lite rädd.
Jag är lite av ett kontrollfreak, eller kanske snarare perfektionist. Behöver ha allt planerat, skriver ofta listor på vad som måste göras eller om något ska packas. Eller listor över vad som helst. 
 
Hur vill du tillbringa din pension?
Med någon jag har tillbringat livet med, bo i ett fint hus i en fin stad. Med lagom stor trädgård, några körsbärsträd och kanske en hängmatta någonstans mellan träden. Kanske med havsutsikt. Och vi ska vara kära och friska och lyckliga och starka. Och med några barnbarn som hälsar på oss ofta. Och huset ska vara ljust och gulligt inrett.
 
Har du någon gång brutit ett ben?
Det har jag ännu inte gjort. 
 
Var i världen skulle du vilja befinna dig nu?
Nånstans som inte är Finspång. Möjligtvis på någon fin kullerstensgata i Göteborg och gå bland små söta hus med Håkan i lurarna. Eller i Grekland, på en grekisk fin liten ö. Och ha en utsikt som är helt breath-taking. 
 
Vad är du på för humör nu?
Lite ostabil när det gäller mitt humör.
 
Vilket är ditt favoritgodis?
Sura saker.. Och lite choklad
 
Vilken är din favoritaffär?
Monki, Bikbok och när man väl fyndar något på H&M. Men annars söta små inredningsbutiker, typ Drömgården i Norrköping. Där skulle jag kunna köpa allt tills jag flyttar hemifrån. 
 
Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kan vara lite både och. Tycker om fina morgonar när man kan äta en lugn och smarrig frukost ute i solskenet och inte känna sig stressad. Och tycker om kvällar när man ligger långt in på natten och tittar serier eller filmer. 
 
Har du blivit sydd någon gång?
Det har jag inte heller, kanske är något som borde göras innan man dör.
 
Är du blyg?
Jag kan vara blyg i vissa sammanhang. Men har blivit mycket bättre!
 
Vad heter du i mellannamn?
Sofia.
 
Vill du gifta dig?
Jag vill gifta mig. Jag vill leta efter min perfekta brudklänning, kunna bestämma inbjudningskort och tårta och blommor och hela köret. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0