oncontextmenu="return false"

Tillägnat dig, I miss you already

Det är inte lätt att hitta någon man skulle ge sitt liv för. Inte lätt att känna att man skulle göra vad som helst — till och med ge upp sitt eget liv — bara för att hon skulle överleva och få det bra. Det är inte lätt att hitta någon som man kan släppa in på djupet, som känner varenda millimeter av ens själ och hjärta. Någon man bryta ihop hos, släppa på fasaden och blotta sitt inre för. 

 

Jag skulle säga att det finns en på miljonen, som ingen någonsin kan ersätta på något sätt. Och att få ha vuxit upp med dig, fått leka med dig, fått låtsatsbråka med dig, fått rymma med dig från dagis, fått sova över med dig, fått åka till fjällen med dig, fått åka till Öland med dig, fått gå i samma klass som dig, fått festa med dig. Att ha fått skapa minnen med dig, fått dela mitt liv med dig. Att ha fått delat mina innersta tankar med dig, kunnat vända mig till dig varje gång marken krackelerat, och sedan fått blivit på bra humör igen bara för att du vet vad som krävs för att jag ska läka igen. 

 

Du är en på miljonen. Du är min ”en på miljonen”. Det har alltid varit du, och det kommer alltid vara du. Och du är inte här just nu, men tittar vi upp mot stjärnorna har vi varandra för evigt. 

Inte för en sekund skulle jag tveka om du behövde mig tvärs över jordklotet. Inte en sekund skulle jag tvivla över att ta en kula för dig. 

 

Du känner mig som ingen annan gör. 

Och du kommer för evigt att ha mitt hjärta hos dig. 

Tillägnat dig, I miss you already. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0