oncontextmenu="return false"

Sov gott min älskade skatt

Det kommer inte göra ont, inte länge i alla fall. Bara någon hundradels sekund. Det kommer kännas när du träffar marken. Men det överlever du. För sedan kommer det inte kännas något mer, det kommer vara lugnt och stilla. Lämna mig inte i det här skicket. 

 

Det kommer gå bra. Känn berget under fötterna. Titta inte ner, inte ner på rälsen. På vattnet. På marken. Titta rakt fram. På trädens alla nyanser av färger. Gult, grönt, rött, orange. Känn vinden. Den friska luften. Det är kallt nu men snart kommer det inte kännas mer. 

Allting kommer bli bra till slut. 

 

Besinna bilderna en sista gång. De bilder av livet som flashar förbi. Du liten. Du glad. Du ledsen. Du och familj. Du och vänner. Du och ensamheten. Du och tvåsamheten. 

Fäll inga tårar. 

 

Var nöjd. Det varade såhär länge. Du har haft ett bra liv. Toppar och dalar. Du kämpade. Tog dig såhär långt. Längre går inte. Det är bra här. 

Vi vinner om vi vill.

 

Det är dags nu. Titta inte ner. Ta djupa andetag. Ta in intrycken en sista gång. Vänd dig inte om. Fortsätt bara framåt. Ena foten framför den andra. Stäng ögonen. Stäng hjärtat. Säg farväl. 

 

Nu flyger jag. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0