oncontextmenu="return false"

Tack för idag

”Döden är som att vandra på en grusväg i sensommaren, och så kommer man fram till en grind. Och döden är att öppna den där grinden och så vandrar man bara vidare. Man fortsätter att gå när man passerat grinden, ut på ängen. Det är inte mer än så. Det är ingen chock. Inget drama. Det finns ingen smärta. Döden är bara att lyfta regeln på grinden och gå vidare. Inga skarpa ljus i tunnlar eller ekande röster. Det är bara att vandra tyst över en äng med högt gräs. Sången är slut men melodin fortsätter, där under vandringen på ängen. Det är varmt. Solen står lågt. Jag känner ingen ånger. 

 

Där borta, reser sig en ek och under den ser jag mamma och pappa. De står där tillsammans. Uppklädda, finklädda. För den här stundens skull. De håller om varandra, jag ser ända här ifrån att det har äntligen hänt. De är lyckliga tillsammans igen. De spejar ut mot ängen. De får syn på mig, tar några steg ut ur skuggan. Vi går mot varandra, och omfamnar varandra, där, på den gyllene ängen. Vi är tillsammans igen”. 

- A.S

 

 

Dagarna sedan sist har bestått av träning och tentaplugg, det börjar dra ihop sig så nu är det fokus som gäller. Idag var släkten här för lite kalas, tårta och presenter vilket alltid uppskattas. Sammanfattningsvis nu har jag fått lite smycken och saker från Grekland jag önskade mig, inredningssaker och parfymer. Helnöjd. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0