oncontextmenu="return false"

Minnen av aprilhimlen


När jag skrev rubriken till förra inlägget insåg jag att månadens sista dag är idag och imorgon är det en ny månad. Så hur har mitt april varit?
 
Jag har kommit fram till att min månad har varit bra. Jag har träffat vänner, människor jag bryr mig om och som jag mår bra av. Jag har haft en del i skolan, däribland Nationella, som jag blivit nöjd med. Jag har varit i kyrkan där jag trivs som bäst och fått ny kraft. Jag har varit på ett fåtal fester där jag haft roligt med bra människor. Jag har varit i stan och inhandlat nya kläder.
 Men framför allt har jag tänkt så himla mycket, på hur jag vill ha det. På hur jag vill må, vad jag vill göra och vem jag faktiskt behöver och vem jag inte behöver. Vad jag behöver och vad jag inte behöver. Jag har kommit ett steg längre i att bli fri från min ätstörning. Det måste vara bland det viktigaste denna månad.
" Spara känslorna till gryningen. Ta in varenda blick och alla orden".
 
Jag har blivit så mycket mer positiv och stark, även om jag hade ett sammanbrott för några veckor sen. Kände en kväll när jag var med mina vänner i kyrkan att det skedde en förändring. Just att jag blev starkare, gladare, kärleksfullare. Jag har börjat tänka på sådant jag blir glad av, som gör mig lycklig, och låta det väga upp det negativa som råkar ske ibland. Då försvinner liksom det som är dåligt.
"Hon känner efter om det här är att vara fri. Om det här är ett liv med någon mening i".
 
Jag har börjat få drömmar och tankar som är så fina, jag har börjat lyssna på musik som är glad och som gör mig peppad. Jag längtar till så mycket.
Jag vill att maj ska vara ännu varmare, gladare och bara fin. Att mina dagar ska vara fyllda av sol och blå himmel, att jag ska vara sprudlande glad och kunna fortsätta vara stark och positiv. Jag vill kunna gå i klänningar snart utan att det ska blåsa så förskräckligt mycket. Maj kommer bli bra. Och den åttonde händer något som kommer göra allt ännu bättre. Det ser jag fram emot
 
 
Så. Idag är är sista april. Jag har haft en bra månad. Jag har förändrats, till det bättre tack och lov. Idag är det valborg, ikväll ska den firas med nära vänner. Jag ska vara lycklig, glad och sprallig som ett litet barn. Det ska inte vara över imorgon. "Det kommer aldrig vara över för mig". Så det ska jag fortsätta vara, glad som ett barn, imorgon och övermorgon och så vidare.
 
"Vi är änglar med blickarna högt i det blå. Vi är de som förlorar men jublar ändå".
 
 

RSS 2.0