oncontextmenu="return false"

Love requires sacrifice

And yes I would sacrifice my life for you 

Nu låtsas vi som att det aldrig hänt

När en äntligen ska lära sig sticka i lite vener i veckan så ligger en och läser på om PVK och venprov. Tråkigt om man skulle sticka fel på dockan. Längtar dock, ska bli riktigt kul. 
Har även hunnit med att se This means war, en liten skaplig rekommendation till den. Ska äta, träna och sen duscha och så är man nog redo för farmen ikväll sen.


 

Sleep in heavenly peaceNyvaken. Ska äta en mysig lördagsmorgonfrulle. Then I'm going back to Öret

du blev mitt bästa tidsfördriv

Idag har jag ägnat förmiddagen åt plugg, lagat mat och kört rally in till sjukhuset för att inte bli försenad. Är hon friskförklarad nu undrar ni? Nej, svarar jag. Antibiotika i två veckor till och en magnetröntgen väntar. Var förskräckligt upprörd efter det besöket, hade väntat mig något annat besked. 
När jag lugnat ner mig pluggade jag lite till och har precis tittat på the 100. Ska träna lite och sen äta tacos och titta på fångarna på fortet. Sådant lär få en på bättre tankar. 
 

Ni är ljuset i mitt liv
say wuut

Vad kan vi berätta om nu för nåt... Lite hur man jobbar på universitetet förutom att gå på föreläsningar kanske? 
 
För det första jobbar man enligt PBL - problembaserat lärande, vilket kan vara svårt att komma in i först om man inte jobbat på det sättet tidigare. Enkelt förklarat så tar man ansvar för sin egen inlärning med hjälp av sin basgrupp och handledare. 
 
Så som vi har jobbat har vi fått ett antal scenarion, som man därutefter formulerar frågeställningar kring, letar fakta om och sedan tillämpar på scenariot. I princip i denna ordning: 
- Centralt i scenariot - vad handlar det om i grunden? 
- Brainstorming - efter scenariot är läst får man storma fritt med sina tankar
- Systematisering i problemområden - sortera in orden från brainstormingen i problemområden, t.ex "patientperspektiv", "anatomi och fysiologi". 
- Inventera gruppens kunskaper - har någon i gruppen erfarenheter från något liknande i scenariot? 
- Definiera frågeställningar - dessa görs utifrån brainstormingen
- Formulera inlärningsmål - vad är det vi behöver kunna för att svara på frågorna? 
- Inhämta kunskap och diskutera inhämtade kunskapen - söker faktan och diskuterar det nästa möte
- Tillämpa på specifik nivå - ni tillämpar kunskapen på scenariot och svarar på frågeställningarna 
 
 
 
Som sagt, det kan treta emot i början och det tar ett tag innan man kommer in i det, men efter bara några träffar klarade vi det i basgruppen riktigt bra att följa denna mall och hitta relevanta frågeställningar, mycket utan handledarens hjälp. Och handledaren är ju mest där som ett stöd som bara ska leda en på rätt spår. 
 
När frågeställningarna är gjorda är det alltså upp till en själv att söka information och besvara dessa, då blir litteraturen relevant och även ens källkritiska sida som alla tjatar om. Det är många som säger att IBU:n man skriver (Individuellt basgruppsunderlag, som en pytteliten uppsats där du besvarar frågorna och skriver ner faktan) bara behöver vara omkring en sida, men jag personligen tycker att faktan då blir så himla översiktlig, och eftersom dessa IBU:er är något man kan använda sig av när man pluggar till tentor tycker jag det är bättre att man skriver så mycket information som man känner är lagom, så det inte bara blir ytligt och man måste läsa om det igen senare på en djupare nivå. 
 
Med basgruppen har man ju även färdighetsträningar tillsammans, studiebesök och studieuppgifter, så man kommer varandra rätt nära skulle jag säga och lär känna folk på så sätt. Eftersom en SSK-klass är så pass stor så hjälper basgruppen en att få lite bredare nätverk med kontakter. Det är viktigt i början av terminen när man får sin basgrupp att man fixar sitt basgruppskontrakt så att alla är på det klara med vad som gäller, och det är väl enkla saker som att komma i tid, undvika mobiler, låta alla delta osv, för att få ett bra klimat i gruppen. 
 
Tror att det kan vara lite för denna gång. Kan skriva lite om kurserna nästa gång, främst HEL-helvetet. 
 

miss you already

 
Ja här har vi en emotionell film. Fin vänskap, fint budskap typ, fin film. 
 

Definitionen av tröttDefinitionen av trött- när man inte orkar le. föreläsningar i Linköping tär på krafterna må jag säga. Vissa var mer intressanta än andra. Kom hem för typ en timme sedan och satte igång med uppdrag tacos så det står jag och trixar med nu. Tur är att man är ledig imorgon, får besöka läkaren för förhoppningsvis sista gången på länge och sen kan ha fredagsmys på kvällen. 

Glöm det inte bara.

Vi lever väl nu

Idag har vi haft studiedag, som nämnt - ingen ledig dag. Åt frukost vid 10 och sedan har jag stökat omkring, städat mitt rum och tvättat och styrt. Varit på hospitalet och varvat ner lite på eftermiddagen. Imorgon har vi föreläsningar i Linköping, åka 6.45 känns sådär men sedan är skolveckan slut. Tillägnat dig, I miss you already

Det är inte lätt att hitta någon man skulle ge sitt liv för. Inte lätt att känna att man skulle göra vad som helst — till och med ge upp sitt eget liv — bara för att hon skulle överleva och få det bra. Det är inte lätt att hitta någon som man kan släppa in på djupet, som känner varenda millimeter av ens själ och hjärta. Någon man bryta ihop hos, släppa på fasaden och blotta sitt inre för. 

 

Jag skulle säga att det finns en på miljonen, som ingen någonsin kan ersätta på något sätt. Och att få ha vuxit upp med dig, fått leka med dig, fått låtsatsbråka med dig, fått rymma med dig från dagis, fått sova över med dig, fått åka till fjällen med dig, fått åka till Öland med dig, fått gå i samma klass som dig, fått festa med dig. Att ha fått skapa minnen med dig, fått dela mitt liv med dig. Att ha fått delat mina innersta tankar med dig, kunnat vända mig till dig varje gång marken krackelerat, och sedan fått blivit på bra humör igen bara för att du vet vad som krävs för att jag ska läka igen. 

 

Du är en på miljonen. Du är min ”en på miljonen”. Det har alltid varit du, och det kommer alltid vara du. Och du är inte här just nu, men tittar vi upp mot stjärnorna har vi varandra för evigt. 

Inte för en sekund skulle jag tveka om du behövde mig tvärs över jordklotet. Inte en sekund skulle jag tvivla över att ta en kula för dig. 

 

Du känner mig som ingen annan gör. 

Och du kommer för evigt att ha mitt hjärta hos dig. 

Tillägnat dig, I miss you already. 

 
 

-

"När man dör så slutar man bara helt enkelt att existera, det är inget att oroa sig för"
______________________

Tisdag och första dagen när jag faktiskt varit tvungen att gå upp 06 nu på ett tag. Är riktigt trött nu må jag säga, och dagen har bara bestått av föreläsningar, ett par maffiga sådana. Tur att man har ett gäng klasskompisar som håller humöret uppe hos en. 
Kom i prinicpio hem ganska nyss så ska sätta mig och äta lite och mysa med te och film. Lite senare ikväll ska vi iväg och fira Lydia så då blir det lite mysmiddag med de bästa oxå mitt i veckan💕Någonting nytt

So, where to begin.. Generellt sett tycker jag att börja på universitetet innebär att mycket mer ansvar läggs på en själv gällande studier och prestation. Ansvar på så sätt att man får inga givna kurslitteraturer eller anvisningar om att "läs sidorna si och så tills imorn". Istället får man rekommendationer på litteratur som man kan ha användning för, och man står själv för att införskaffa de och allt vad betalning innebär. Lyckligtvis finns både ett fadderi och en facebooksida som säljer och tipsar om begagnad litteratur som är användbara. 

Man får också mer ansvar på sig själv över hur man lägger upp sin studietid och därmed hur man presterar. Schemat kan se ut från allt till en heldag med föreläsningar, till en förmiddag med basgrupp eller en eftermiddag med färdighetsträningar. Vissa dagar är man även ledig, fast inte ledig som så att man kan chilla med film en hel dag. Eftersom det är heltidsstudier förväntar man sig ägna 8 timmar åt studierna per dag. Så en ledig dag på schemat innebär egentligen en studiedag, i ordets rätta bemärkelse. 
Härmed, hur ambitiös man är med att gå på föreläsningar och plugga hemma, kan sätta ens ribba på hur pass väl man klarar det man behöver klara. 

Alla har givetvis olika sätt att lära eller ta in information på. Jag tycker ialla fall att föreläsningar är givande då man får lyssna och även chans att ställa frågor. Att enbart sitta och läsa 100 sidor i en bok om ett ämne kan bli väldigt maffigt, men har man det som en metod så fine. Det ena behöver inte utesluta det andra, en föreläsning och att läsa själv i litteratur kan komplettera varandra bra tycker jag. 

För att ytterligare ta in information och lära sig får man också använda sig av sin basgrupp som man tilldelas och jobbar med på olika sätt, men tänker att jag tar lite om det i ett annat inlägg snart så stay tuned. 

När man normalt sett börjar ny skola eller klass också kanske man inte känner så många, eller ingen alls. Då på universitetet finns fadderiet till hjälp som anordnar Nolle-p. Oftast sker detta 1-2 veckor innan terminen börjar eller i samband med att terminen börjar. Detta ger en bra chans till att få en skymt av de blivande klasskamraterna, att kunna binda lite kontakter och även få massa tips och råd och chans att ställa frågor om utbildningen! Nolle-p består av aktiviteter i form av utgångar, musikquiz, lekar, bokkväll m.m. Kort sagt ett upplägg för att bekanta sig med varandra. Rekommendation att delta i nolle-p även om det kan kännas pirrigt, och något att se fram emot efteråt är ovveinvigningen. Kan inte säga så jättemycket om nolle-p då jag inte var med varje dag, jag hoppade över sittningarna t.ex men hört från massa håll att det är något kul och uppskattat. Detta ger en bra möjlighet att knyta an lite band i alla fall, och om någon är intresserad av att leva ut studentlivet med fester och allt vad det innebär. 

Detta blev väl en lite kort, eller lång, inledning. Vänta med spänning på vad som komma skall. Tänkte dra lite om hur man arbetar i form av basgrupp, föreläsningar och färdighetsträningar, lite om tentor kanske och en del om kurserna! !?!?!

Hoho en ny kategori, vad spännande kanske ni tänker, or not. Här tänkte i alla fall en att alla intresserade och ointresserade kan läsa om utbildningen som en har fått lite mer kött på benen om nu. Förmodligen kommer det upp löpande i framtiden men först måste jag sätta mig ner och strukturera upp det lite. 

Vi blev barn på nytt i konfettiregn

Monday oh monday. Upprop och information väntades i skolan. Så himla peppad på denna termin, redan nästa vecka har vi färdighetsträning och ska lära oss pvk och venprov. Inhandlade lite nödvändigheter till skolan efteråt och så ett möte och nu ska jag laga mat så man överlever morgondagen. Pang på med föreläsningar om bl.a njurarna och farmakologi. Nu och framöver


En middag på Texas Longhorn och lite stadsvandring i öjret bjöd lördagkvällen på igår. Lite sen frukost och filmtittande ägnades söndagen åt och halv sex befann jag mig hos Frida direkt och träffade tjejerna en sväng. Mysigt avslut på denna helg. 
Imorgon börjar vi officiellt termin 2, vid lunch åker vi in på upprop och lite infoträff och sen har jag möte efter det. Tack och hej för ikväll brorsor 


let's just pretend we are a big happy family

Idag åker jag till Öjrebro och stannar där till imorgon. Ett planerat men även oplanerat äventyr, lär bli lite sightseeing (lol) och middag ikväll. 
 

Because I'm a non-believer

Idag sov jag ut till tio, fick slänga i mig frukost och sedan åka in till stan och hämta min bror aka Afrikanen. Kom hem och åt lite lunch, tittade på nya säsongen av the 100 (recomended) innan jag tvingades med igen in till stan för att släppa av honom. 
Var hemma igen vid fyra, fixade mina naglar och tittade på film. Har precis ätit kvällsmat och duschat och ska bänka mig framför fångarna på fortet snart. Bara dårar rusar in

Välkommen till igenkänningsfaktor x1000 här. 

 

Hur många gånger har du inte legat vaken till långt in på natten och bara undrat och hoppats? Undrat när han ska höra av sig igen, och när ni ska få prata igen. Hoppats att det ska vara hans namn som dyker upp på skärmen trots att klockan är 01.02. Du blir som uppslukad av energin. Makten han får över dig, att han kan styra dina tankar. 

 

Samtidigt pågår kriget inom dig. Ena sidan som skriker åt dig att skriva till honom, låta honom veta ännu en gång att du existerar. 

Andra sidan som kämpar för att du ska låta bli. Få honom att tro att du är laid back, att du inte alls slukas av tankarna på honom, fast det egentligen är det som sker. 

Ständigt kaos. 

 

Har du inte varit i den här situationen, så grattis. Du kan skatta dig väldigt lycklig, och säga att du fortfarande är obesegrad. 

Har du hamnat i den här situationen ännu en gång, då lider jag med dig. 

Vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den? 

Vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva? 

Men bara dårar rusar in, in i det här. I kärleken. 

 

När kriget pågår och du vrider dig i sängen av både smärta och ilska in på småtimmarna. Smärta för att det gör så jävla ont att inte veta! Att gå i ovissheten dag ut och dag in. Ilska för att du hamnat i fällan ännu en gång, och gett någon annan makten över dig. Varje gång tankarna på honom kommer ber du desperat efter någon slags distraktion. Läser en bok, tittar på en film, går en promenad. För att sedan knuffas tillbaka till ruta ett igen.
Är det såhär det blir när allting faller? 

 

När ilskan håller på att ta över vinner nästan den där sidan som säger att du ska skriva. Fråga om det är så svårt att höra av sig. Fråga om det finns något att hoppas på ens. Fråga om det är du som är orsaken till tystnaden. Bara att få lite svar, men akta dig, för om  du skriver raseras fasaden om att du är laid back och chill och inte alls så uppslukad av honom. Fläk inte ut dig. Bete dig inte som ett psycho. Då är det tack och hej igen. 

 

I hemlighet, utan att han någonsin får veta, ligger du ofrivilligt och målar upp bilder i huvudet. För han verkar ju vara en av de bra, det kan säkert bli något den här gången. Bilder på er utomlands, bilder på er på en romantisk restaurang, bilder på när han håller om dig och låter alla veta att du är hans. Bilder på hur han nyvaken drar dig intill sig och du känner hans värme mot dig. När du någonstans somnar med de där bilderna i huvudet, och hoppet om att du fått ett sms från honom på morgonen, men vaknar istället med besvikelse som trycket mot bröstet och symboliserar att det är nog nu. Det räcker nu. 

Du tar bort allt som har med honom att göra. Slutar följa honom på sociala medier. Raderar minnet av honom, övertalar dig själv att han är en douche. Inte värd dig. Sanning. Upprepar det som ett mantra och bestämmer dig för att det blir bäst såhär. Ingen är värd dig. Ingen är ens i närheten där. Så du bygger upp en borg, en stark fasad  som ingen får ta sig igenom. För hur kan någon vara värd dig om de inte ens anstränger sig för att få vara med dig? De är inte värda dig någon av de. Inte förrän detta motbevisas. 

 

Du har din borg, din fasad, och du dansar vidare fastän hjärtat brister. Du överlever. 

En dag gör det mindre ont, för du har slutat bry dig. Bästa känslan - att vara fri. 

 

För det handlar inte om att jag tappade tron eller hoppet på kärleken. 

Det råkar bara vara så att jag gav upp den. 

 

(Du stålsätter dig. Varje gång någon bryter ner dig, ställer du dig upp igen och blir lite starkare än gången innan. Men nu, nu var det för sista gången. Du blir realistisk.
Du inser att kärlek finns inte. Kärlek finns inte och då är ditt hjärta tryggt. 

Kärlek finns inte i någon annan form än vänskap. 

Och det är den enda, och den finaste formen av kärlek). 

 

För bara dårar rusar in i det de kallar kärlek. 

Och du är ingen dåre. 

 

Och sådan kärlek är bara ett sätt att dö på. 

Och kärlek har svikit mig alltför många gånger. 

Och du har lämnat mig på den jävligaste av platser.

 

(Men ibland är en lögn det finaste man har). 

 

 

jag kanske inte är gjord för att vara med någon

Det hänger en ängel ensam i skogen
Sjukt spännande bok för den som orkar och vill ha något att läsa
 
 
The age of Adaline
Mysig och fin film, emotionell också om man är sådan. 
 
 
 
Odödliga
Svensk film med bra skådespelare, fin miljö, lite orealistisk handling men ändå sjukt bra. 
 
 
 
 
 

kom tillbaks, denna värld är så underbar

Idag vaknade jag vid sju och kunde inte somna om, låg och läste ett tag innan jag gick upp och åt frulle. Åkte in en snabbis till stan efter det och syndade lite cash. Kom hem och gick ut med dogge, ätit lunch och just sett att sista tentan vi gjorde för två veckor sedan är GODKÄND. Så himla skönt, hela termin 1 har gått som en räls, så gött. Ska iväg om ett tag och fika med Fanny oxå, det kan man ju förtjäna nu tycker en. 
 
 

Det här har vi gjort ikväll

Nadja och Lydia har gått med mig i klubben á la tatueringar. En liten trip in till stan såhär på kvällen, mycket skratt och nu ska vi svänga förbi donken såklart Kan du bara sluta existera

Ca tre timmar mitt på dagen spenderade jag hos frissan min och på ca tre timmar bara så blev jag blond. Fick i två ljusa nyanser som jag ska vänja mig vid nu. Känner inte igen mig själv i spegeln typ. 
Ska duscha en sväng nu och sen läsa lite, en är trött typ varenda minut pga inte sovit en hel ostörd natt på en månad. På återseende

Spenderade morgonen i sängen och åt frulle till desperate housewives. Vid lunch kom frun hit så vi fick spendera några timmar tillsammans och prata ikapp allting sedan vi senast sågs. -

Vi är alla otillräckliga och bräckliga
men alldeles perfekta 

___________________________

Idag sov jag ända till elva, det var nog välbehövligt. Känt av lite spänningar i kroppen men om det beror på förkylning eller nåt annat är oklart. Fick säga nej till jobb idag för att kunna bli helt återställd så fort som möjligt, så jag är hemma och kurerar mig återigen. Att leva i rädsla är det farligaste du kan göra

Idag har vi haft en händelserik dag i Norrköping. Agerat medmänniskor och strosat runt i affärer. Avslutade med lite happymeal på McD och nu är jag hemma i väntan på mat. Summa kardemumma har det varit en dag med mycket känslor och otroligt mycket skratt. 


 

Porta Caeli

Fredag och ledig men vaknade med tuppen. Vid sju var vi på väg in till vrinnevi för ett ytterst kort besök. Allting såg bra ut kom de fram till och det är ju skönt, att jag bara åkt på en vanlig förkylning. Var hemma vid nio igen och satte mig med te och lite serier, slumrat lite middag och nu ligger jag och läser. En väldans bra bok, svår att sluta med och ytterst spännande, tips på den! Det hänger en ängel ensam i skogen, heter den. 

Har inga riktiga planer för kvällen mer än fångarna på fortet och fredagsmys. Imorgon kanske vi kör en träff med tjejerna och på söndag ska jag jobba fram till lunch ungefär. Känns lagom Om vi faller så låt mig falla mig först

Är på bättringsvägen känns det som även om jag går och hostar och virar om mig i filtar och snorar osv. Har tagit det lugnt idag bara, men imorgon ska jag upp tidigt och åka till vrinnevi för att lämna prover och undersökas för att ja, jag har ju trots allt haft infektion och blodförgiftning och då vill de ha koll på en. Say it loud and go from there

Onsdag, en var helt färdig när hon kom hem från jobbet igårkväll, men det var kul att vara tillbaka! Blev bokad idag oxå men en förkylning har överväldigat mig så fick tacka nej till det och försöka kurera mig istället. Har lunchat med Emma några timmar, väldigt trevligt var det. 
Eftermiddagen nu har ägnats åt att ligga i soffan nerbäddad med ett par solglajjor för att dämpa ljuset, och slumrat till ljudet av sagan om ringen. Har piggnat till lite nu igen så ska fixa mer te och sen se nya pretty little liarsss. 
 
 

Kärlek värd att dö för 
är aldrig den som varar förevigt
 
Tisdag och första lediga dagen. Då kör vi jobb för att slå på stort! Blev bokad på Betaren från 15 idag, känns jättekul att äntligen få komma tillbaka dit och jobba lite. Har även fixat sommarjobb där nu så det är skönt att det är ur vägen också. 
På förmiddagen har jag fixat och trixat lite, hälsat på mormor och morfar och precis ätit lunch. Ska börja göra mig i ordning för att dra snart! 
 

Jag tänker våga allt / a lovely place to be

Idag är dagen då vi officiellt gick klart termin 1. Den avslutades med färdighetsträning i HLR som gav både hjärtligt skratt och kunskap, riktigt kul var det! Förövrigt sjukt hur fort det har gått, men nu är vi lediga i två veckor och jag ser fram emot termin 2 när det blir mycket mer praktiskt och även lite praktik (och sen är man undersköterska)! 

Efter skolan var jag på möte och kom hem vid fyra, trött nu efter att ha ansträngt ryggen och gått upp tidigt imorse. We belong to something new

We are the ones that will be remembered
I choose a mortal life. With you

Fredag hela veckan för en här nu. Sov ut till halv elva idag, förmodligen välbehövligt efter alla spänningar inför tentan. Svårt att komma på vad man ska göra nu om dagarna när man inte behöver plugga. I have no life ey. 
Påbörjat ett lotr-marathon vilket säkert kommer pågå under några dagar/veckor. Ska eventuellt iväg och fika oxå med en vän min och sen är jag hemma ensam ikväll och då blir det myskväll. Ever I will seek you

Lite too much filter i en bild men med nybeställda kläder kan det gå an ändå. Det plus potatisgratäng ikväll får fira att tentan är gjord. We are Apogee

Gårdagens lunch var bästa på länge. Efter att ha legat isolerad på sjukhus i flera veckor är det inte klokt hur mycket man kan skratta. Vi gjorde pannkakor och fruktsallad och myste med te osv. 

Och nu har jag skrivit sista tentan för termin 1, så otroligt skönt och det bästa är nog att jag kunde gå därifrån med en liten bra känsla i magen. Men sen ska en väl aldrig hoppas heller. 
Väntar på de andra nu så ska vi åka hem, och jag ska först till sjukhuset och lämna prover och sen hem och tröstäta/segeräta och tänka på allt annat än tentan. Hadeee who are you to judge

Iklädd stela jeans och vanlig tröja och aningen sminkad efter fyra veckors sjukhuskläder, me no like. Redo att åka iväg på brunch med mina gals, übermys verkligen. Eftermiddagen kommer ägnas åt att kötta plugget till tentan imörn. 
 

-

Här sitter jag med underställ, två tjocktjocktröjor och två par raggsockor och fryser häcken av mig. Känns som Nordpolen här. Har tagit en pluggpaus med lite lunch men ska köra igång här igen, det börjar sitta nu så ska banka i det sista. 
 

Idag är det din dag

Fjärde januari och idag fyller en av de bästa år. Tyvärr sitter hon på ett plan så dagen kan inte spenderas tillsammans, men snart är hon hemma💕 

Och jag åt frukost runt tio idag och kom igång med plugg vid elva och satt till två. Efter att ha gått igenom alla områden då stängde jag av pluggandet och tittade på satc. If you need forgiveness, I'll give that to you.
You're forgiven.


 

Tre dagar in på nya året har jag fått stanna kvar på sjukan. På nyårsdagen tog de bort dränet mitt och jag slapp antibiotika intravenöst, så nu går jag enbart på tabletter. Har stannat kvar här på observation, men idag såg proverna ut och jag kan få skrivas ut efter att ha varit inskriven i ca fyra veckor. Sicken resa. 

Väntar på att de ska förbereda lite pappersarbete etc, så under tiden har jag pluggat lite och nu tittar jag på Hitta Nemo. Fick även säga hejdå till bror min igår som ger sig iväg en månad till Afrika den filuren. 

 
 

The moment we stop fighting for each other
that's the moment we lose our humanity


 

 
Jag sa att jag tänker på dig. Jag sa att jag inte har gett upp hoppet. 
Du svarade. Och sa detsamma.
Och nu är det nytt år. Och det kanske kan bli något igen. Något bra. Något bättre. 
Och du frågade om du fick komma och hälsa på, om det kändes okej. 
Och den lilla lågan som brunnit inom mig, det lilla hoppet, 
den började flamma upp igen. 
 
Nu är det nytt år. Och det kanske kan bli något igen. Något bra. 
Något bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0