oncontextmenu="return false"

När marken glittrar och stjärnorna lyser

Onsdag! Och idag gick jag upp tidigt som tusan för att bege mig till praktiken igen. Nio hela timmar har jag hållt igång så det känns i både fötter, ben och huvud. Det har känts bra, eftersom man varit där tidigare så vet jag liksom rutiner och hur allting går till. Det är bara patienterna som är nya men så blir det ju var man än är typ. Sitter och varvar ner nu, imorgon går jag kväll så då får jag åtminstone lite sovmorgon och på fredag är jag ledig så jag ska nog hålla ut.


Jag ser världen rasa framför mig

Tisdag, är inte van vid att gå upp såhär tidigt nuförtiden, och värre blir det med praktiken nu. Hade hur som helst ett seminarie idag om statistik och kvantitativ metod, det va lika tråkigt som det låter. Efteråt gick jag på stan och fikade med Anna och Sofia så det var mysigt, och sen mötte jag upp Malin och åkte hem med henne! Så nu tar jag det lugnt, knåpar på en utlandsresa och ska fixa inför praktiken imorgon.


two night stand

Idag vaknade jag med tuppen och roadtripade med Anna till Örebro! Vi spenderade dagen på Gustavsvik äventyrsbad, och det var ju bland det bästa på länge efter allt plugg. Imorgon har vi ett seminarie på morgonen i statistik, ska bli riktigt tråkigt. Men efteråt ska vi fika en sväng så det får kompensera! 
 

She will let you run away

 
 
Första advent, har satt upp julstjärnor och bara tagit det lugnt idag. Imorgon blir det äventyr för att ladda inför praktiken igen.

Say you won't let go

Hade en välbehövlig kväll med Ems igår💕


Jag vill oxå flyga uppåt och bort härifrån

Domedagen. Har bara pluggat de senaste dagarna i veckan och tränat så därav ingen uppdatering. Igårkväll åkte jag in till Anna för att sova där, vi lagade mat och kollade Harry P för att fokusera på annat än plugget. Och idag var tentan dårå, känner bara tack och hej nu är den gjord så då släpper vi det. Har ingen speciell känsla, antingen går det eller inte. Hur som helst ska jag ut imorn och dansa och göra mig förtjänt av två månaders plugg.


will you forget about me?

Söndag, både igår och idag har bestått av långa sovmorgonar vilket har varit skönt. Plugg och träning och filmtittande. Har precis sett hitta Doris och ojoj så man har suttit på helspänn hela tiden, den var riktigt bra ialla fall. Imorgon har jag föreläsning klippt hela dagen så massa pluggtid går ju bort trögt nog, men får ta igen det sista dagarna innan tentan. Nu är det life or death man. 
 

sanningen dör med mig

Fredag, vaknade vid åtta och började plugga runt halv elva. Har gått halvbra idag trots Annas sällskap haha. Framåt eftermiddagen lade vi det åt sidan och tog en kopp te och pratade mys istället! Sedan gick jag ut och tränade en timme och det var så himla skönt, tacos och bastu när jag kom hem på det. Nya tag imorgon. 
 

För fyra år sedan idag slutade ditt hjärta slå

Och jag bär alltid med mig den här dagen och tänker på dig då.
________

Idag har jag varit hemma från skolan men vaknade vid åtta så jag kom igång med plugget ganska tidigt. Tog en break vid lunch och tränade en sväng ute i solskenet och sen fick jag hem nya klänningar från Nelly som jag va tvungen att prova oxå såklart. Efter det har det gått sådär med plugget men nya tag imorgon, då kommer Anna hit så vi får peppa varandra!


Still very loveable

Haft en jättemysig pluggdag med Annis i skolan, träffades vid 10 och höll på till 16! Lunchade däremellan och köpte lite fika, och avslutade med att sticka varandra på clinicum höhö.


Mina minnen höll mig uppe varje natt

Tisdag och back to school fortsätter. Igår hade vi första föreläsningen om statistik, som typ är den nya kursen vi påbörjar. HELT onödigt enligt mig och mest rappakalja, men vad gör man inte. Idag hade vi sista basgruppsträffen för terminen så då fikade vi och avslutade alltihop. Hade ett möte efter det och sedan jag kom hem vid lunch har jag pluggat. Ska bli så himla skönt när den här jävulstentan är färdig för då kan man typ börja andas igen.


Jag är luft för dig

 

Mörkret du bär inom dig skrämmer mig

En dag med träning och middag för fars dag och "bara-vara-tid". Nya tag med tentaplugg imorn


Pappas dag


Knowing you will be okay

Reunion och kommunikation med down under ikväll. Bästa på länge


En dag kommer nån krama dig så hårt att alla dina inre sår läks

Fredag och jag vaknade vid 04 idag, skitsegt för jag kunde inte somna om sen på ett tag. Pluggade iaf på förmiddagen och vid lunch mötte jag Sofia, åt på Perfect och sen tog vi en promenad till slottsparken. Matade lite änder haha och sen tog vi en fika på lottas. Haft en riktig rolig eftermiddag med henne vännen💕

 

allt som vi en gång var skulle alltid finnas kvar

Idag vaknade jag tidigt så kom igång med plugget vid 9 och satt till efter lunch. Efter det har jag gjort lite allt möjligt. Ledig dag imorn med så blir plugg på förmiddagen men sen ska jag luncha med Sofia så blir bra en paus, sen är det ju faktiskt fredag oxå. 
 

Farväl är ej för alltid

Tidig morgon idag oxå för en föreläsning i skolan om lungsjukdom, högst ovärt må jag säga. Men när jag kom hem vid lunch så mötte jag bästis och har hängt med henne hela eftermiddagen, skönt med en paus från plugget


Yes I've lost my heart so bring it back to me

En tidig morgon idag för att träffa basgruppen och fortsätta scenariot med lungorna. Tycker det är idiotiskt såhär tätt inpå tentan, men vad gör man inte. Kom hem vid lunch och har pluggat lite tills huvudvärken kom så nu försöker jag bli av med den istället.


Det är natt och alla ljusen brann

Såååå helgen har varit blandad med plugg och träning och bara ta det lugnt. En hel veckas plugg förra veckan gjorde att det blev mest en chillhelg. Idag har jag pluggat på förmiddagen och varit på massage under eftermiddagen, det va så förskräckligt skönt och välbehövligt. Imorgon har jag skola igen, blir bra med lite miljöombyte när man bara isolerar sig inför terminstentan.


Ge det allt du har tills de slänger blommor på din grav

Lyssna på mig nu. 

 

Det kommer inte vara lätt. Det kommer inte vara en dans på rosor, väldigt sällan kommer det vara det faktiskt. Du kommer vilja lägga av, lägga ner. Du kommer vilja dra täcket över huvudet på morgonen och du kommer vilja lägga dig på backen och gråta vid varje motgång. 

Men lyssna på mig nu: Du är inte den som ger upp. 

 

Det kommer toppar. Det kommer tider, stunder, då du skrattar och är lycklig. Stunder då det känns som du är på världens högsta punkt. Stunder då allting känns bra, allting känns lätt. Det flyter med, inga problem här inte. Känsla av att du klarar allt. Eufori. 

Men lyssna på mig nu: Det är vid dessa stunder du ska ta in alla hundratals intryck. Alla färger, alla leenden, vartenda ljus, vartenda fnitter som spritter från din glada kropp. Spara ögonblicken av lycka långt långt inom dig, i hjärtat, och förvara de där. 

 

För det kommer mörkare tider också. Det kommer dalar. Stunder då du ser allting färglöst. Stunder då du stirrar ut i ingenting av utmattning. Inga känslor. Ingen lycka. Inga toppar. Stunder då ångest trycker ner dig och hotar att rasera allting du byggt upp. Allting du kämpat för. Stunder då trycket över bröstet blir så stramt att du kippar efter luft. Stunder då allting talar emot. Rösterna i huvudet ekar, säger att du inte klarar det. Säger att du inte har det som krävs. 

Men lyssna på mig nu: Bara andas. Bortom sorg finns kärlek. 

 

När mörkret sveper in ska du öppna hjärtat och ta ut ögonblicken. Ett efter ett, så många du behöver. Du ska återuppleva. Värmen, ljuset, skratten, glädjen. Du ska inte låta mörkret vinna. 

Ställ dig upp. Ta dig upp för backen igen. Ett steg i taget, andas djupt. Titta rakt fram. Saker kommer försöka dra tillbaka dig ner, hålla dig tillbaka från det glada. 

Men lyssna på mig nu: Vad som än händer, ge inte upp. 

 

Du ska puttas ner från toppen, gång på gång och om och om igen. Du ska bli utnyttjad och sårad och ledsen och tom. Du ska vilja ge upp. Men du ska fortsätta kämpa. Du ska motbevisa. Du ska lyckas. Du ska klara livet. Du ska aldrig, aldrig, aldrig ge upp. 

 

Lyssna på mig nu: Du andas. Du kämpar. Hårdare än någon annan. Du slutar inte. Du reser dig upp. Djupa andetag. Ett steg i taget. Så vinner du. 

 

För vem ska klara det om inte du? 

Du är den större personen här. 

 

Han hör och han räddar dom

Har varit ledig sen i tisdags och bara spenderat dagarna till plugg från morgon till eftermiddag. Vad gör man inte när terminstentan ligger runt hörnet.


Dark as night, let the lightning guide you

 

En suddig stjärna framför mig och stjärnan i mitt liv bredvid mig

Idag vaknade jag tidigt så satte igång med plugget direkt och har hållt på fram till 14. Sedan ringde bästis och föreslog fika så det nappade jag på, otroligt mysigt. Ikväll ska vi äta på joans, så ska göra mig iordning lite och tagga till för kyckling.


1 november 2016

Du lämnar mig här att dö
Jag är bara halv utan dig
Kom tillbaka hem
Jag gråter mig till sömns
Jag kommer sakna dig så
Det är tomt utan dig
Någonting fattas här
Någonting fattas mig
Minsta lilla tanke på dig så bryter jag ihop
Jag skulle ta en kula för dig eller åka tvärs över jordklotet om du behövde mig där
Kommer du hem om jag dör?

______________

Idag har jag haft basgrupp på förmiddagen, och efter lunch har jag bara bara pluggat tills nu typ. Börjat på nytt område idag som är andningen och sjukdomar där, stort område såhär innan tentan. Dom jävlarna.


RSS 2.0