oncontextmenu="return false"

How can you love me and leave me to die

Måndag, haft två föreläsningar idag och ett möte. Efter skolan satt jag kvar och plugga tills jag blev upphämtad av familia. Vi åt på pizza hut en sista gång innan vi släppte av bror på tågstationen. Mot Australien. Finns ej mycket att säga. Tufft.
Imorgon har jag basgrupp på förmiddagen och sen är jag ledig resten av veckan så jag kan ägna det åt plugg och lite annat


Carpar diem

Holalola, vaknade rätt tidigt idag så har suttit i solen och pluggat en del! Precis varit ute på en skön promenad oxå, ogillar inte hösten när det är vindstilla och soligt ute.


We're stars and we're beautiful

Lördag och idag fick jag en rejäl sovmorgon, pluggade några timmar därefter och har tränat ikväll. Precis nyduschad och ska bänka mig framför Så mycket bättre!


Vi behöver varandra i våra liv

Dagen igår spenderades i skolan med lite föreläsningar, och eftermiddagen/kvällen spenderades med bästis. Vi åt middag och myste sen hos Sofia med bonde söker fru höhö. Idag har jag varit ledig så har pluggat här hemma mest.


We'll be friends forever and ever longer

Saknar oss extra mycket idag


Evolution of music

 

under himlen är alla små

Söndag och idag sov jag ut till elva, oops. Pluggade i några timmar och sen åkte jag in till stan med mams med uppdrag att hitta vinterjacka och vinterskor. Alltid lika ångestfyllt, men fick med mig båda två så får hoppas att det blir bra. 
 

I've got a plan to get us out of here

Lördag, både igår och idag har jag pluggat, kollat Ocean's-serien och tränat på kvällarna. Nu sitter jag nyduschad i soffan redo för Så mycket bättre, det måste vara höstens höjdpunkt. 
 

You should know you're beautiful just the way you are

Idag var det Linköping som gällde. En föreläsning som inte gav så mycket må jag säga. Kom hem lagom till lunch, gick med hunden och sen pluggade jag. Ikväll har jag gått promenad med bästis, älskar henne så dant.


Water for elephants

Idag hade vi basgrupp på förmiddagen, fortfarande inne på cirkulationssystemet eftersom det aldrig tar slut typ.. Kom hem vid lunch och har pluggat hit och dit, sett Bad moms som jag rekommenderar! Och nu ska jag se den nya serien som börjar på TV4, "syrror". Får se hur den är. Imorgon har vi en enda jäkla föreläsning i Linköping så det blir en tidig morgon.


Sov gott min älskade skatt

Det kommer inte göra ont, inte länge i alla fall. Bara någon hundradels sekund. Det kommer kännas när du träffar marken. Men det överlever du. För sedan kommer det inte kännas något mer, det kommer vara lugnt och stilla. Lämna mig inte i det här skicket. 

 

Det kommer gå bra. Känn berget under fötterna. Titta inte ner, inte ner på rälsen. På vattnet. På marken. Titta rakt fram. På trädens alla nyanser av färger. Gult, grönt, rött, orange. Känn vinden. Den friska luften. Det är kallt nu men snart kommer det inte kännas mer. 

Allting kommer bli bra till slut. 

 

Besinna bilderna en sista gång. De bilder av livet som flashar förbi. Du liten. Du glad. Du ledsen. Du och familj. Du och vänner. Du och ensamheten. Du och tvåsamheten. 

Fäll inga tårar. 

 

Var nöjd. Det varade såhär länge. Du har haft ett bra liv. Toppar och dalar. Du kämpade. Tog dig såhär långt. Längre går inte. Det är bra här. 

Vi vinner om vi vill.

 

Det är dags nu. Titta inte ner. Ta djupa andetag. Ta in intrycken en sista gång. Vänd dig inte om. Fortsätt bara framåt. Ena foten framför den andra. Stäng ögonen. Stäng hjärtat. Säg farväl. 

 

Nu flyger jag. 

 
 

Just think of happy thoughts and you'll fly

Tisdag och idag har jag varit ledig, så jag har fått försprång på plugget och ikväll gick jag en långpromenad så fick ihop lite träning oxå. Imorgon har jag basgrupp på förmiddagen bara så får eftermiddagen fri hemma iaf.

Idag fyller även bästis 20 år så klart jag uppmärksammar henne oxå💕

 

Jag skiter högaktningsfullt i vart livets lopp leder, så länge jag får löpa med dig

Måndag och skolan är typ igång igen. Föreläsning om hjärtsvikt har stått på schemat idag, och nu är jag hemma med huvudvärk och varvar ner lite innan jag ska sätta mig och plugga.


Eternal happiness

Helgen har mest gått åt till att plugga och irrat bort sig i skogen i jakt på något bra spår att gå. Det har ialla fall varit skönt. Imorgon har vi föreläsningar igen, de första på ca en månad nästan. Wish me good luck


What's the point of going on? What's the point of living?

Fredag, har varit lite mindre produktiv idag pga sen kväll igår. Men så får det vara, kom ändå långt i plugget igår. På eftermiddagen var jag hos frissan, har gråtit blod över de längder som föll men det va ju så behövligt efter alla färgningar. så nu är det cirka axellångt. Bara att stå ut.


Det finns inget vinna för döden är oåterkallelig

Onsdag och idag va det back to school. Hade basgruppsmöte efter lunch, that's it. Och nu är jag ledig igen hela veckan ut haha. Men har lite att ta tag i, idag började vi nämligen på cirkulationen som nytt kapitel. Efter skolan åkte jag hem och mötte Sofia, vi åt så gott på Perfect och sen har vi hängt hos henne. Nu är jag så trött och har så ont i huvet att jag tänkte lägga mig för kvällen.


The problem is fairytailes don't come true

Tisdag och jag har varit ledig återigen. Pluggat varvat med serie, kunde verkligen inte få nog av Containment så rekommenderar den, både spännande och bra. Träffade även Nadja för en fika vilket var jättemysigt.


Knocking on heavens door

Min ledighet fortsätter. Har pluggat idag och dessutom fallit för en ny serie, Containment. Ska ut på promenad med Emma senare, blir skönt


Du får mig att se färger, vill dansa tills jag glömmer vem jag är

Lördag och idag gick jag upp tidigt för att gå sista passet på praktiken! 7-13 körde jag och sen åkte jag hem och duschade. Har lagat tacos ikväll och har myskväll här hemma bara, riktigt skönt


Himlen brinner för oss ikväll

Klarade läkemedelstentan.


we are going to go celebrate being young and being alive

Onsdag och idag gick jag upp vid 11, så himla skönt att få vakna av sig själv. Efter frukosten satte jag igång med plugg, pausade med en promenad och sen lite till. På eftermiddagen åkte jag in till stan med Sofia, vi strosade lite och sen åt vi middag. Så mysigt.


You make me feel like a person

Tisdag och idag gick jag dagpass vilket innebar en tidig morgon efter lite för lite sömn. Det gick iaf och jag har bl.a tagit lite venprov och gett injektioner och dropp samt haft ankomstsamtal. Slutade halv 4 och chillade hemma i soffan ett tag innan jag behövde piggna till så jag tog på träningskläder och tog med hunden och fångade solstrålar och tittade på får. Nu har jag duschat, tagit på mig nya morgonrocken och ska äta! Nu är jag ledig i två dagar så imorgon tänkte jag sova ut och sen ägna mig åt en del plugg.


October 3rd

Idag har jag gått kvällspass, vilket innebar lite plugg på samt en skön promenad i den friska luften och höstsolen. Idag var vi på andra sidan av avdelningen så det blev nya patienter att träffa och ta hand om. Men det har gått bra, har gjort lite smått blandat. Imorgon går jag dagpass och sen är jag ledig i två dagar vilket känns välbehövligt, sen går jag de sista passen på fredag och lördagmorgon.


Tror du drömmarna är bättre än verkligheten?

Lördag, jag har fått sova ut och började dagen med en pw sedan innan jag provade mina spolar och pluggade. Åkte och köpte godis som belöning och hamnade vid en sjö efter det där solen lyste så fint genom lövens alla färger


RSS 2.0