oncontextmenu="return false"

whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will. Like when someone comes into your life and half of you says: "You're nowhere near ready". And the other half says: "Make her yours forever".

Someone asked me what I would say if I knew you could hear me. I said I knew: "I love you. God, I miss you, and I forgive you"

 

Dream your life away

Två lediga dagar har varit skönt! Idag va jag uppe tidigt för en MR på sjukhuset, 1,5 h lyckades man ligga still i den där tunneln. Najs. Efter det har jag pluggat och tränat. Imorgon har vi ett seminarie i skolan om pedagogik, efter det ska jag på möte och sedan handla med Emma inför Valborg! 


It comes back to you

Tisdag och andra skoldagen har spenderats i Linköping. Föreläsningar om gynekologiska sjukdomar och graviditet. Imorgon är jag ledig och det innebär plugg! 


Den bästa delen av dagen är du och jag

Söndag, men för mig har det känts som lördag i och med att jag jobbat. Sov ut ordentligt inatt och har pluggat idag samt pysslat lite med fotoväggen och tränat nu på kvällen. Imorgon börjar skolan och då med basgrupp så det känns lugnt. Idag fyller även min bästa baby år och önskar henne bästa dagen <3. Och min broder fyllde år i förrgår så därför får han ett senare uppmärksammande nu oxå 
 

Där ingen skulle hitta oss

Torsdag och slut på ledigt imorgon! Har pluggat, ätit middag med Emma och varit i stan en sväng dessa två dagar. Känns som praktiken redan är slut så därför är jag inte särskilt taggad på de sista två dagarna men det är la bara att bita ihop. 


You can’t love someone back to life

I'm scared because I don't know how to fly.
But you're there at the bottom of the slide to catch me if I fall
 
Sista veckan på praktiken är påbörjad, igår gick jag kvällspass vilket var väldigt lugnt och idag gick jag dagpass. Har fortsatt ha hand om mina patienter, rondar och ordinerar, fixar läkemedel och tar prover och kontroller. Har fortfarande inte upplevt något stort nytt och spännande, vi har haft väldigt lugna pass vilket har varit lite synd. Nu är jag ledig onsdag-torsdag och går sista passen fre-lör. Ändå lite skönt att slippa tidiga morgnar sedan och sena kvällar och gå tillbaka till lite skola! 

You made me believe for a second that we can fly

Söndag och jag har lyckats plugga idag tro det eller ej. Hade en jättebra kväll igår, gick som planerat på Hugos riktigt men väl där inne vägdes kvällen upp med dans till stängning utan fokus på annat. Bästa på länge. Nu myser jag framför Harry P och ska ut med hunden en sväng sen. 


jag kommer jämt att vara hos dig, för alltid

Lördag och påskafton! Har sovit ut, pluggat, ätit påskbord med lite släkt och nu ska jag fixa mig inför en utgång med Ems. 
 

It might all be gone tomorrow

Fredag äntligen men wtf med detta väder, så himla deppigt. Morgonen började med att Malin och jag mötte 20 hjortar mitt på 80-vägen, två gånger! Och tredje gången kom ett vildsvin över vägen. Det var sjuk start på morgonen. Dagen i övrigt har varit ganska seg eftersom att vi haft ca fyra patienter som det inte varit så mycket med. Så nästintill den lugnaste dagen på 11an. Hur som helst, nu tar jag helg och ikväll äter jag middag med Frida och Nadja. BästaAt least we'll die quick

 

 

Vill så gärna ge dig evig lycka

Två dagars fältstudie är nu gjort på akutmottagningen! Hold your horses, inte lika spännande som det låter tyvärr. Fick tyvärr inte se nåt svårt trauma, utan jag va på sidan där patienterna kommer in för en första bedömning. Tycker på det sättet att det påminde om vårdcentral med lite kontroller och snabba möten. Det var mycket kontroller, blodprover, EKG och konsultation med läkare typ innan patienterna kom till kirurg/medicin/ortopedsida för vidare vård. Så har sett lite blandat men inte vad jag hade förväntat mig. Nu är det gjort iaf och imorgon är jag ledig innan jag går sista veckodagarna på avdelning 11 igen. Say that our love ain't water under the bridge

Lördag och fick sova jättegott efter en veckas praktik. Fick några soltimmar och plugg över dagen, var en sväng på gultebo och tränade på kvällen. Bra dag med andra ord. 


Memories - do not open

Praying for Sthlm först och främst. 

____

Fredag och ledig från praktiken nu över helgen. Har inte gjort nåt nytt storslaget jag kan berätta om tyvärr. Efteråt köpte jag och Malin glass enligt tradition för att fira in helg och när jag kom hem gav jag mig ut och tränade. Skön fredagkväll med andra ord. 


I love everything you hate about yourself

Onsdag och två dagars praktik är återigen gjorda på avdelning 11. Har hand om våra egna patienter och allt som hör till, rond och prover och ordinationer och kontroller osv. Det flyter på får jag väl säga. Har gått dagpass idag och drabbades av total utmattning när jag kom hem, så har legat utslagen med huvudvärk. Men tog mig ut på en promenad precis så lite frisk luft bör hjälpa. send your dreams where nobody hides

 
 
/ Asgrym remix, plz listen

We got lost along the way but we found each other

Haft en världsbäst dag i Örebro med mitt hjärta!!! Kom dit lagom till elva så gick vi runt i stan, hamnade på slottsvandring, åt lunch och i butiker innan vi hamnade hos mitt andra hjärta Frida. Vi gick ut och satte oss i solen med lite gott från espresso house. Så himla värd dag och så mycket som jag fått skratta med mina bästa. Det kan man leva på länge. RSS 2.0