oncontextmenu="return false"

Men jag dör om du går nu

Torsdag och första basgruppen. Åkte in lite tidigare för att plugga och sen va det dags. Skönt att denna skolvecka är över, nu är det bara plugg hemma som gäller så i princip har jag helg. Tjoho. 


I'll see you soon then

Produktiv dag för damen här. Gick upp och hade ätit frukost vid nio och satte mig för att plugga lite då, och tog en promenad efter det innan det va dags att åka till Linköpings för ett par föreläsningar om psykisk ohälsa. Första området på terminen så därför kommer basgruppen imorgon handla om det oxå. När jag kom hem så pluggade jag ett tag och tränade efter det så nu ligger jag färdig i soffan! Nu är det vi två mot världen

Första dagen i skolan, tjoho. Kul att träffa gänget igen men det blev en rivstart som alltid. Efter uppropet var det föreläsningar om psykisk ohälsa och missbruk, men däremellan fick vi håltimme och då gick vi till ett supermysigt fik! Kom hem runt 18 och satte igång direkt med plugg, lär dö innan jul. 


It means no worries for the rest of your life

Sista dagen spenderades i solstolen fram till lunch och på eftermiddagen tog jag ett träningspass och lite förberedelser inför skolan. Lagade kvällsmat och nu tittar jag idol! 


Would you lie with me and just forget the world?

Söndag och helgen har bestått av träning och mest tagit det lugnt, samt läsa lite kompendie av terminens innehåll #plugghäst. Imorgon är sista dagen på sommarlovet, hur jag spenderar den återstår att se. 


Why don't we stay here forever?

 

Till en som en gång älskade mig

Idag har jag spenderat eftermiddagen till att vara flytthjälp. Har sprungit upp och ner för trappor och burit så många kartonger att det känns i hela kroppen, men när allt va inne i stan blev det självklart belöning med mat, samt att vi faktiskt haft väldigt kul under tiden. 


Hela mitt hjärta är ditt

Idag har jag varit hemma hos Julia och hjälpt henne styra lite med universitet eftersom tösen flyttar imorgon. Har varit hur mysigt som helst att fått spendera dagen med henne, och nu ska jag iväg och titta fotbollsmatch!


Vi visar dom att det är vi

Dagarna har bestått av träning och solning mestadels. Igårkväll åkte Emma och jag ut till sjön och grillade vilket av asmysigt. 


Girls who like girls

Ja vilken kväll vi hade, så himla rolig. Var hemma hos Louise först och sen gick vi först till Brooklyn bar och efter det vidare till kopparhammar där vi fick dansa lite. Kom inte hem förrän halv fem och vaknade vid nio idag, inget vidare men nu är man på banan igen. 


Man kan inte bara ramla ihop och dö

En dag fylld med solande och en trip till stan på kvällen, pizzamys och sen en glutt på rix FM följt av KARUSELL! Alltså nästan den roligaste jag vart med om, så fort det gick och som man snurra och som vi skrek och skratta. En släng av lyckan man behöver


Det finns alltid en väg tillbaka

Onsdag och idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen tills jag åkte in till stan efter lunch och träffade Anna. Vi tittade på film och hade det mys och sen har jag tränat på kvällen. Imorn blir det most likely in till stan igen med Emma och slänga ett öga på rix FM. 


Vad du än gör så kan du aldrig förlora min kärlek

En heldag med min favorit! Åkte tidigt på morgonen ner till Ödeshög och Omberg där vi hajkade! Så kul som vi haft. Efter det stannade vi på diverse fina ställen och efter en trip till Gränna och inköp av polkagrisar är vi nu hemma igen. Helt fantastisk dag 💕


jag har älskat dig i hundra mil

 
en bildbomb från systemkameran, mycket mer blev det faktiskt inte utom det jag lagt upp från mobilen. 

Last day in paradise

Sista dagen här! Har spenderats på en strand SÅKLART fram tills kvällskvisten då vi åkte hem och gjorde oss i ordning för middag. Imorgon ska vi upp tidigt och åka till flygplatsen, ska självklart bli lite skönt att komma hem men lär väl drabbas av köldskador om det är för stora temperaturskillnader. 


sanctuary

Näst sista dagen på stranden idag och ikväll är vi återigen i Kokkari som är grannbyn  


Låt oss dansa oss hela vägen ut ur existensen

Idag åkte vi över ön till Pythagoria där vi låg på en strand hela dagen och framåt kvällen åkte vi in till stan och tittade lite och åt middag. Otroligt fint i hamnen med solnedgången och alla båtar. 


a stressfree zone

Idag åkte vi till en mer undangömd vik med sandstrand och sandbotten och alltså nästan ännu mer klarblått vatten kändes det som. Så himla fint och skönt att bada i. Ikväll ska vi åka till en grannby och äta middag och strosa lite. 


Day 3

Lite snapshots från dagen. Har varit i en liten vik med heeelt klart vatten. Så sjukt fint. Det har oxå varit mer vindstilla idag så man i princip fått doppa sig hela tiden för att svalka sig. 


Unchained melody

Åkt till två stränder idag! Så skönt och svalkande i havet och jag trivs. 


Samos

Stressigaste flygningen jag varit med om kan jag säga, räcker så. Men när vi kom fram till hotellet så åt vi lite och gick ner till solstolarna direkt. Riktigt skönt att äntligen få bada i havet. Dock inte världens bästa strand vid hotellet så nu ska vi åka och utforska för att hitta nån bättre! 


20 år

I torsdags fyllde min bästa Julia hela 20 år, dedicated to you💕 grattis och hoppas du hade världens bästa dag!


som fåglar

FREDAG och jag har SEMESTER! Sista veckan och sista dagen är äntligen gjord på jobbet, jisses. Igår gick jag delat pass och pausen däremellan tillbringade jag med Emma, vi gjorde pannkakslunch och sen packade jag lite innan jag åkte tillbaka till jobbet. Nu har jag varit hemma en stund och tagit det lite lugnt, ska ta tag i att packa det sista och sen ge mig iväg mot Stockholm för o möta päronen. Imorgonbitti lyfter jag. 
 

Everything the light touches is our kingdom

Skriv inläggstext 


RSS 2.0