oncontextmenu="return false"

Jag faller ner och du tar emot

Måndag igen och denna vecka även känd som min sista vecka på jobbet!! VA. Sjukt så fort det gått och det är så himla skönt att jag får sommarlov sen. Började dagen med att skjutsa in mina parents till stan och sen springa några ärenden där inne. Nu är första kvällspasset snart över och jag ska hem direkt till en serie! 


Jag måste ta mig igenom det här livet själv för det finns inga människor jag litar på

Söndag och idag har jag legat i solstolen, superskönt. På eftermiddagen följde jag med Emma till stan, det blev en fika och äventyrsgolf vilket va jättemysigt. 


There's no end

Lördag och idag har jag lyckats träna och sen ätit lunch med Emma på jeans följt av en mysig promenad 


Dying isn't the best revenge

Torsdag och jag har jobbat klart för denna vecka pga feberish vilket jag inte haft på hundra år känns det som, but here I am. Så blir sjukskriven imorgon för att kurera mig. 


There is nothing more precious than laughter

Tisdag och idag har jag varit ledig! Så skönt med sovmorgon, träning och sen bara lite serietittande. På eftermiddagen åkte jag in till stan med dessa två, strosade lite, åt middag och gick på promenad! Supermysigt. 


15.23

Plötsligt var din puls inte där längre. Du andades inte mer. Det var tyst. Du hade slutat kämpa. Och du var i frid. 


Om man inte är down to ride så blir det schnip schnip

Lördag och halva jobbiga lilla perioden är avklarad. Fredagkväll och lördag dag är inte kul men är glad att det går relativt fort ändå. Ska ta mig igenom två kvällar nu innan jag blir lite ledig en dag (lolz) men sen är det slut med helgjobb och det är alltid skönt. Dessutom börjar näst sista jobbveckan på måndag, naajs. Efter jobbet tog jag ett dopp med Emma och tränade sedan på kvällen. Vi stiger mot solen

Första lediga dagen igår spenderades med Emma och ett förmiddagsdopp, följt av träning och dopp, följt av middag och promenad och kvällsdopp med Anna. Hur bra dag som helst. Idag börjar jag med träning och i eftermiddag ska jag träffa Lydia en sväng


Till slut lär sig hjärtat att älska någon annan

"Jag ska säga dig en sak. Jag skulle vilja somna och aldrig vakna igen"

_____

Tisdag och idag har jag tränat på förmiddagen innan jag åkte till jobbet. Tre dagar på raken nu varav två kvällar och äntligen är jag ledig två dagar nu innan jag jobbar helgen. 


23.32

Varje gång du går är jag rädd att du aldrig ska komma tillbaka


Vi är perfekt men världen är inte det

Igårkväll va jag med mina favoriter hos Frida, som så ofta åt vi god mat och efterrätt och hade det som alltid lika bra. Idag har jag jobbat dagpass och precis kommit hem ifrån det, skönt att ha det avklarat. 


Nu har jag en ängel här hos mig

Fredag och idag har jag solat och tränat på kvällen och därefter ätit grillat här med morfar på besök. 


Ge upp, ge efter eller ge allt du har

Lyckats gå 13 km idag vilket jag tycker är helt sjukt. Ett dagspass på jobbet som blev överstökat relativt fort ändå, sedan hem och slappa några timmar i solen innan jag gick och mötte Emma för att köpa mat och sen äta! Haft det jättemys och jätteskojigt och är helt slut i benen nu efter allt gående, så det är väldigt skönt att ha två dagars ledigt! 


Ibland är det bättre att gå än att stanna kvar

Onsdag och jag har jobbat kväll två dagar nu vilket har gått bra. Solat och lyssnat podd på förmiddagarna och kvällspassen sen har gått relativt fort. Imorgon går jag dag och efter det ska jag till Emma är det tänkt för lite gottigt på kvällen. 


Tänk om du visste att tårarna faller hos mig inatt

Måndag och jag får börja veckan med en ledig dag, hur skönt som helst. Igårkväll åkte jag och tog ett kvällsdopp efter jobbet, riktigt skönt och idag fick jag sovmorgon. Satt på altanen tills solen gick i moln och då åkte jag upp på en 8 kilometers promenad och avslutade med ett svalkande dopp! Efter det har jag legat och myst o kollat på Saltkråkan. Still falling for you

Lördag och jag gick upp kl 06 för ett pass på åtta timmar. Det är tufft jobb undersköterskor har emellanåt, allt jag har att säga. När jag slutade vid 16 gav jag mig ut och gick/sprang EN MIL. Är ett under att jag tog mig runt efter detta pass men blev stolt över mig själv när jag tog mig runt. Så nu ska jag äta och sen slänga mig i soffan, imorgon går jag kväll så då får jag iaf sovmorgon. Men var och en av mina celler skriker efter hans beröring

Fredag och andra kvällspasset är över. Började dagen med 5km promenad och därefter en relativt hektiskt eftermiddag/kväll på jobbet så nu ligger jag helt färdig i sängen och läser. Även med anledning till att jag ju ska upp kl 06 imorgon för ett långpass. Det som är skönt iaf är att dessa dagar går oxå. 


take me back to the night we met

Vi sa hejdå. För du skulle utomlands en vecka. Jag sa att jag bara skulle stanna en stund, men åkte hem flera timmar senare mitt i natten. Timmar efter att ha legat i din famn, efter att ha fått kyssa dig, efter att ha fått skratta med dig, efter att ha fått kolla på dig en sista gång. 
Jag sa att jag fick separationsångest. 
 
Du frågade om jag aldrig skulle kunna bli kär i dig. 
 
Nu har det gått sex dagar sedan vi sa hejdå. Och idag skrev jag att jag saknade dig lite. 
17.14 sa du att du saknade mig lite också. 
 
fiktion
 
Onsdag idag och jag har varit ledig, så skönt! Gick upp vid ca 11 och solade de timmar jag kunde. Efter lunch gick jag ut på en långpromenad och hoppade i sjön efteråt, väldigt uppfriskande. Har efter det legat och myst på altanen med bröderna Lejonhjärta och lite glass men nu ska jag strax ut och gå igen. 
 

Varför är det alltid du som ska rädda världen?

Tisdag och två dagars jobb är klart denna vecka. Gick delat pass igår så det blev en lång dag, och idag gick jag bara dagpass så det va skönt att sluta tidigt. Tog det lugnt ett tag och sen gav jag mig ut på en långpromenad vilket var superskönt. Imorgon är jag ledig innan jag jobbar resten av veckan inklusive helgen, inte alls taggad. 


Row row row your boat

Söndag och jag började dagen med en promenad och nån timme i solstolen innan Emma och jag åkte ut till sjöss med deras båt. Blev en kortare tur men ändå härligt. Har tränat efter det och nu ska jag strax duscha och äta. Börjar jobbigaste veckan på jobbet imorgon, klarar jag den så klarar jag nog allt. 


till death do us apart

 
två nya klänningar från Nelly som jag likear. Fick även med en jumpsuit som tyvärr inte blev med på bild idag tho, but still. 
 
 

Jag vill ha en egen måne. Där jag kan glömma att du lämnat mig

Du har lämnat avtryck på mina läppar. På min kropp. På min näthinna. 
Men denna gång vill jag inte att de ska försvinna. 

 

RSS 2.0