oncontextmenu="return false"

Tell her not to give her heart away

fredag och jag fick en skön sovmorgon imorse och kom igång med lite plugg på förmiddagen. Framåt eftermiddagen tog jag mig ut i regnet på en löptur och sen styrketräning efter det. Nyduschad och mätt sitter jag nu i soffan och kör fredagsmys!


Livets sköra tråd

Två sista dagarna för veckan är gjorda och igårkväll var vi på avdelning 10 igen där det är lugnt, men man har kul ändå. Idag har jag varit på stomimottagningen och sett stomier och därmed en del av tarmen höhö. Nu är vi långlediga tills tisdag så då ska jag plugga och träna har jag tänkt. Sen får man se vad som dyker upp!


Om känslor brinner så brinner de våldsamt

Första två dagarna på avdelning 11 avklarade. Det är ju lite mer fart där men vi har haft en ganska lugn start ändå vilket har varit bra. Har bl.a hanterat CVK, antibiotika och läkemedel och lite andra prover och kontroller. Gått runt med huvudvärk sedan igårkväll som börjar släppa nu efter några doser resorb och alvedon så ska ut för lite frisk luft senare. Du kan inte vinna utan honom

Lördag och jag spenderade förmiddagen med lite plugg, efter en skön sovmorgon. Eftermiddagen ägnade jag åt lite pyssel med foton och så åt jag våfflor hos mormor. Spontant ikväll åkte jag till kyrkan med Frida på lovsångskväll, så himla skönt och inget slår de tillfällena. 


Jag kan ta dig från din öde ö

 
Dagen i bilder. Sista passet gjort på avdelning 10, det var lugnt som tusan då mottagningen stänger på fredagar så alla patienter skrevs ut och så städade vi. Fick äran att sluta två timmar tidigare, vilket var skönt med tanke på vädret. Då träffade jag Nadja en sväng när jag kom hem och vi gick en promenad i slottsparken och matade änder, skitmysigt. Sen har jag lagat mat och tränat nu på kvällen, intagit soffläge. 
 

Jag kommer aldrig mer tillbaks

Torsdag och idag har vi gått kvällspass. Spenderade förmiddagen i solen och läste lite kompendier. Har gjort det vanliga idag typ, tagit lite venprov och kontroller, haft hand om tre patienter men eftersom det inte varit så mycket hos varje så har det gått bra. Sista passet på lugna avdelning 10 görs imorgon, ska bli gött att det drar igång ordentligt nästa vecka! I'm in love with the shape of you

 

We should go to Paris

Onsdag och idag har jag gått dagspass. Som sagt sista veckan på avdelning 10 där det är lite lugnare, skönt det då det blir långtråkigt emellanåt. Lidit av uttråkhet både igår och idag, men idag fick jag vara med på en operation! En mindre hudtransplantation på handen, så nu har jag sett det. Troligtvis blir det någon större operation jag kan vara med på sedan när vi är på avdelning 11, blir mycket roligare. Nu ska jag ut och träna! -

"I hope you finally find someone who fills your heart, and I hope you let him in. I hope you realize that you don't have to do something amazing to be happy. Have fun. Take chances. I love you"


You were always on my mind

Har spenderat förmiddagen på altanen när solen lyste, lyssnat på pod och varvat med plugg. Precis nyligen kommit hem från en skön långpromenad med Fanny oxå, himla skönt väder för sånt. Imorgon är jag ledig sista dagen innan lite praktik igen, ska göra ett besök hos frissan då och troligtvis träna på kvällen. 


Hur lämnar man den man älskar

 

and life goes on

Fredag och skönt med en liten sovmorgon imorse. Har pluggat och fotat lite idag och ikväll har jag tränat och fixat käk. sitter framför tvn nu och halvtittar lite, skönt med ledighet så jag har inga större planer än! 
 

Imagine me and you

Fortsätter rulla på med praktiken. Igår tog jag venprov och satte pvk och infusioner osv och idag har jag haft hand om lite utskrivningar. Nu är vi långlediga fram tills tisdag vilket är skönt! Gick ut och sprang ett par km när jag kom hem så får vakna upp med härlig värk imorgon. Står mest plugg på schemat och sen får vi se vad som kommer upp.  Livet är allt annat än en dröm

Två dagar på praktiken avklarade, bara fortsätta räkna ner. Denna termin ska vi ha hand om egna patienter och allt därtill, dvs omvårdnad och medicinskt och rondning med läkare osv. Så vi har startat mjukt med en patient var och det har gått bra. Är på en lugnare avdelning som tillhör kirurgen, vilket är bra de första två veckorna så vi kommer in i det. Idag har jag bl.a tagit hand om utskrivning och satt pvk, alltid kul när man lyckas. Imorgon går vi kväll, kan ju säga att tiderna är det enda som är jobbigt. Upp 05 om man går dag eller komma hem efter 22 om man går kväll och sen ska man hinna sova däremellan. Men imorgon får vi sovmorgon iaf, dock så blir det lite plugg. Sedan vi var sjutton år

Startat dagen med en promenad i solskenet och sen suttit på balkongen och läst kompendier så länge solen visade sig. Är mätt och fixad och väntar nu på Malin så ska vi åka in till stan! Blandande känslor som innehåller lite nervositet, lite spänning och förväntan. 


Just say the word and we'll take out the world

 

Dear Love, goodbye

Söndag och idag har jag pluggat lite på förmiddagen och sen tittat fotboll en sväng och gått en promenad med Emma. Efter det har jag bara kollat lite serie och förberett inför imorgon! Första dagen på praktiken blir kvällspass. 


Förevigt din, förevigt min, förevigt vår

Fredag, dagens höjdpunkt var..... går upp längs Kungsgatan till skolan och mot mig kommer ingen mindre än THOMAS STENSTRÖM, huuuur odiskret starstruck blev man inte då. Så himla jobbigt att jag inte kommer vara på hans spelning på Arbis ikväll, men alltså sett honom live på gatan är ju inte illa det heller, får nöja mig så. Hade seminarie idag ialla fall, skönt att ha det av agendan. Så nu förbereds hemmagjord pizza, myskväll och start av praktik på måndag. 
 

Du måste bli känslomässigt fri

Torsdag och en tidig morgon i skolan för att förbereda presentation tills imorgon. Det gick rätt snabbt må jag säga, så jag stannade kvar och lunchade med Anna och Maria innan jag åkte hem och pluggade och tränade! Sista dagen i skolan imorgon innan vi checkar ut därifrån och checkar in på praktiken istället. 


Everything comes back to you

Onsdag och har haft en lång dag som började med sjukhusbesök och därefter åkte jag till Linköping för lite onödiga föreläsningar. Imorgon ska jag till skolan och förbereda en gruppuppgift till ett seminarie på fredag som handlar om sexuell hälsa. 


If only we could be strangers again

Vad har hänt sen sist? Har tränat ganska mycket i helgen och lite plugg fick jag undan oxå. Igår va jag i stan och hämta tentor och va på ett möte, sen på kvällen va jag hos Sofia en stund vilket va jättemys. Idag har jag varit i skolan, sista basgruppen innan praktiken är klar och efteråt lunchade jag med Malin innan vi satte oss och plugga. Lay your love down on me

Hade en helt ok kväll igår, GaSSKAT-sittning vilket innebar både SSK och AT, men vi drog hem relativt tidigt sen så det var skönt att vakna upp och må bra idag. Ska sätta igång och läsa lite kompendier och sen tänkte jag ge mig ut och träna senare! 
 

You will be my true disaster

Igår som nämnt va jag på vrinnevi för en liten introduktion, fick reda på att jag och Malin kommer gå tillsammans enligt "peer learning", kunde inte bli mycket bättre än så! Så förväntar mig 6 roliga veckor nu. Idag va jag på en kortare föreläsning och åkte hem sen för att byta om och göra mig iordning. Ikväll vankas det sittning med tema mentalsjukhus, så har varit hos Hedda nu och taggat till lite så ska vi gå vidare dit nu!
Tårar torkar långsamt

Basgrupp igår och föreläsning i Linköping idag som handlade om leversjukdomar. Var hemma vid fyra och har precis kommit hem efter en springtur, 6 sköna km får man va nöjd med idag. Har morgondagen ledig så ska läsa lite kompendier och sen åka till vrinnevi för en liten introduktion och få schema osv. Spännande och hoppas på det bästa! RSS 2.0