oncontextmenu="return false"

för jag ångrar alla de löften vi gett till varann

Onsdag och idag åkte jag in en sväng till skolan för sista förberedelser inför seminariet nästa vecka. Det är så skönt att det inte är något att plugga till, vilket betyder att jag är i princip pluggfri till nästa torsdag och bara kan njutaaa. Lär ju bli rastlös tidigast imorgon, men på eftermiddagen ska jag ialla fall in till stan med Emma en sväng så det blir najs. Och efter skolan idag åkte jag med Anna hem med lite kebab och hade filmmys! 
 

Hur kan du ligga vaken om nätterna

Sista tentan är skriven! En fjuttig statistiktenta, känns så skönt. Efter det så följde Anna med mig hem och så åt vi på joans för att fira, jättegott! Sen åkte vi hem hit så blev det lite Harry Potter-mys. Bra dag mitt i veckan.  


If my love were an ocean, there would be no more land

Måndag och idag har jag varit inne i stan på ett möte, åkte hem därefter och har pluggat lite till tentan imorgon. Ska bli skönt att få den gjord för efter det behöver jag inte tentaplugga till något mer! Bara ett seminarie kvar och sedan får vi sommarlov. 
 

Så länge du är med mig

Fredag igår och jag flängde in till stan antal gånger för att få ordning på min mobil. På eftermiddagen gick jag och Emma ett varv på marknaden och sedan gick vi hem hit och fortsatte kvällen inför utgång. Mycket trevligt. Idag har jag legat i solstolen och är på g för träning senare ikväll. 
 

Take me and leave her behind

Torsdag och idag fick jag sova ut ordentligt vilket var välbehövligt efter denna vecka så som jag sprungit runt i stan. Har pluggat och tränat mestadels idag. Imorgon ska jag in till stan för att fixa lite saker och på eftermiddagen blir det marknad med Emma och sen ytterligare trevligheter på kvällen. 


We're gonna have the best life you and me

Tisdag och idag har jag varit i skolan! Har slipat på den sista gruppuppgiften som handlar om kvalitativ metod och intervjuteknik, lika tråkigt som det låter. Efter lunch var vi klara som tur va och då gick jag ärende på stan och fick en redig promenad på det oxå. Slocknade i princip i soffan när jag kom hem men har tränat en sväng nu på kvällen!
Ja må du leva idag

 
Hade bästa eftermiddagen med Annis igår. Fick klart lite plugg på förmiddagen och vid tre kom hon hit så gick vi ut på långpromenad och satte oss i Slottsparken till slut i kvällssolen. Sedan gick vi hem och lagade tacos och efter det åkte vi ut på en tur! Så myspys. 
Idag har jag också pluggat och sedan gått runt Mäseln i två timmar, inte illa. 
 

Ja må du leva idag

Gissa vart mina dagar spenderas när vädret har varit sommar. Solstolen och igår kollade vi även på fotbollsmatch vilket var trevligt. På kvällen åkte jag in till Norrköping en sväng. Idag ska jag plugga lite är tänkt och på eftermiddagen kommer Anna hit, planer på en långpromenad och sen laga tacos tillsammans! 


Every heartbreak makes it hard to keep the faith

First, vilken himla tropikhetta det har varit idag. Helt underbart bortsett från att man svettades bort när man rörde på sig. Veckan har bestått av föreläsningar i Linköping om statistik, fett kul eller inte. Idag lade jag allt plugg åt sidan med tanke på att tentan var i måndags oxå, och bara solade istället. På eftermiddagen var jag på delegeringskurs, fett onödig med tanke på min utbildning och att jag redan gått den där. Menmen. Nu ska jag lägga mig och ta sovmorgon imorgon. Det enda sättet att få behålla något i all oändlighet är att förlora det

Jag vill åka till sjön och stanna där. Och jag vill gå längre och längre ut i vattnet tills jag inte längre står på botten. Och jag vill dyka ner med huvudet under ytan och hålla andan. Och jag vill släppa ut luften. Så att jag sjunker. Och stanna där. 


And the world will be as one

Dagen D har pågått HELA dagen typ, är så slut så vill lägga mig i dvala. Idag gick terminstentan av stapeln som jag pluggat till i ca två månader+. Gick väl därifrån med en okej känsla och lever på hoppet som vanligt ett tag nu. Sedan när jag skulle ta bussen hem så tappade jag mobilen och spräckte hela skärmen. Så dagen har sedan dess bestått av att vara på stan medan de lagade den, fick iaf en fika med Anna på köpet vilket va trevligt. Och nu har jag just duschat och ska lägga mig i soffan och förgå. You're giving me a million reasons to let you go

Fredag! Har gått ganska sämst med plugget idag så jag fick släppa det och låg i solstolen istället. Nya tag imorgon. Kvällen har spenderats på Joans för middag med päronen, nu är man mätt och belåten för en halv livstid framöver. 


Livet är bättre när du ler

Ja såhär en vecka innan stora terminstentan sker det inte mycket annat än plugg följt av träning på kvällarna. Imorn kommer iaf Anna hit och pluggar så det blir trevligare. 


Jag vill ha en egen måne. Där jag kan glömma att jag lämnat dig

Du har lämnat spår på min kropp. Ett avtryck på mina läppar. Ett avtryck på min näthinna. En känsla av dina fingertoppar som stryker över min arm. En känsla av din hand som stryker min kind. Ett minne av din blick som genomborrar min själ. Ett ilande genom min kropp när du tog min hand i din. När dina läppar mötte mina. När du viskade ord till mig. 

 

Du har lämnat spår på min kropp som inte ska vara där. Som inte får vara där. Du har lämnat spår på min kropp som tvingade mig att känna. Tvingade mig att känna allt som jag stängt av under så många år under all tid. Tvingade mig att känna känslor som jag blockerat. 

 

Du fick mig att fly. När du kysste mig, när du höll mina händer i dina, när du genomborrade mig, när du sa ”titta på mig”. När jag tittade på dig välde allt upp. Allt jag inte ska känna, alla känslor jag inte ska ha, allt for upp till ytan. Så jag tittade bort. 

 

Jag tittade bort, och jag bestämde mig. Det här kan inte ske. Det här får inte ske. Så jag stängde av. Igen. Stängde på dörren som du just gläntat på. Låste den. Gick därifrån. 

 

Jag lämnade dig. Jag lämnade dig med ett tryck över bröstet. Med något främmande i mig. Med dina avtryck på mig så lämnade jag dig, och allt jag kunde höra inombords var ett ord. Nej. Så jag begravde allt igen. Allt som kom upp till ytan grävde jag ner. Skopade över sand. Slängde iväg spaden. Det där ska inte komma upp igen. 

 

Allt som jag begravde för längesen begravdes av en anledning och det ska förbli begravt. Allt som jag stängde av för så längesen ska fortsätta vara av. Dörren jag låste ska förbli låst. Så att jag kan fortsätta leva mitt liv. 

 

Du lämnade avtryck på mig som fick mig att lämna dig. 

Jag kommer inte tillbaka. 

Jag åker till min måne. Där jag kan glömma att jag lämnat dig. 

 
/Fiktion. 
 
 
 

20 seconds of courage is all you need

Dagen igår spenderades med pluggpluggplugg och efter lunch fick jag sällskap av Anna vilket blev mycket trevligare. På kvällen åt vi på Perfect, följt av en mysig promenad följt av high school musical. Perfekt lördag. Idag har jag pluggat främst inför tentan imorn och nu har jag precis tagit en långpromenad i skogen och ska belöna sig med film och troligtvis släppa allt plugg nu tills imorn. Kanske. Även papsos birthday idag så en grattisbild till honom
Min lycka är din och din lycka är min

Fredag, så skönt med typ sommarväder?? En färdighetsträning stod på schemat, det handlade lite mer om prioritering och teamarbete, känns alltid svårt att göra det verklighetstroget med en docka, menmen. Efter det gick jag på stan och köpte en par nya ballerina, och nu kollar jag Grey's. Imorn kommer Anna hit för en pluggdag följt av myskväll!

 


In my dreams we are still together

Torsdag och idag har jag som sagt varit hos frissan och fräschat upp mig! Håret blev mer beige-lite brunaktigt, syns självklart inte lika bra på bilderna men jämfört med innan så ser det ju inte lika gult ut. Nöjd med resultatet! Efter det har jag solat/pluggat/tränat. Imorgon ska jag till skolan och efter det fixa lite grejer på stan 


Där kan jag glömma att du lämnat mig

Blir ganska blind på vilken veckodag det är när jag är såhär mycket ledig, oavsett så spenderar jag varje minut i solen när den är framme och pluggar till terminstenta och läktenta. Har även varit och tränat en sväng på eftermiddagen, och imorgon ska jag till frissan för lite färgning och klipp, skönt att bli av med lite utväxt igen. 

Me before you

Tisdag och idag har basgruppen gjort sitt för denna termin! Sista scenariot färdigt och det sista vi har att göra är en färdighetsträning på fredag. Riktigt skönt, kom hem vid elva så sedan dess har jag suttit i solen och pluggat. 


Valborgsmässoafton

Tjoho första maj och månaden kunde inte börjat bättre när det levererar värme och sol! Dagen efter utgång har därmed spenderats på soldäcket med musik, så skönt. Och kvällen igår med Emma blev perfekt, grillat till middag följt av massvis skoj och dans nere på Joans. Fett bra. 


RSS 2.0