oncontextmenu="return false"

someday I'll wish upon a star

 

jag ramlar aldrig hit igen

Idag har jag varit i stan med Emma och shoppat, fick med mig en del tröjor hem, alltid kul med fräscht i garderoben. Ska gå ut med hunden strax och efter det blir det tacos och lördagsmys. 
 

sign of the times

Lite utav dagens vinst i shoppingväg. 

Livet som jag valt kan va så jävla kallt ibland

Sköna pluggdagar i solen varvat med sköna promenader med podd i lurarna. Imorgon åker jag in till skolan för att plugga lite med Anna och sen ha färdighetsträning om sår. Längtar så mycket till nästa fredag då tentan är gjord vid den här tiden. 


young dumb and broke

 

Och världen förtjänar inte dig

Idag har jag pluggat och eftermiddagen spenderades hos frissan. Det blev en uppfräschning av utväxten och en lite mörkare nyans av beige i längderna, jag är nöjd hittills. Imorgon ska jag in till vrinnevi för simulering i basgrupp!


Tänk på mig för jag tänker på dig

Idag har jag pluggat som bara den och dessutom gjort det i solen vilket gör det hela mycket skönare. Gav mig ut på en skön promenad på kvällen oxå och nu är det lite tvmys i soffan. Imorgon ska jag äntligen klippa mig och färga håret, fortfarande inte bestämt om jag ska göra nån drastisk förändring eller ej. Möjligen blir man impulsiv i skarpt läge imorgon. Återstår att seTack för idag

”Döden är som att vandra på en grusväg i sensommaren, och så kommer man fram till en grind. Och döden är att öppna den där grinden och så vandrar man bara vidare. Man fortsätter att gå när man passerat grinden, ut på ängen. Det är inte mer än så. Det är ingen chock. Inget drama. Det finns ingen smärta. Döden är bara att lyfta regeln på grinden och gå vidare. Inga skarpa ljus i tunnlar eller ekande röster. Det är bara att vandra tyst över en äng med högt gräs. Sången är slut men melodin fortsätter, där under vandringen på ängen. Det är varmt. Solen står lågt. Jag känner ingen ånger. 

 

Där borta, reser sig en ek och under den ser jag mamma och pappa. De står där tillsammans. Uppklädda, finklädda. För den här stundens skull. De håller om varandra, jag ser ända här ifrån att det har äntligen hänt. De är lyckliga tillsammans igen. De spejar ut mot ängen. De får syn på mig, tar några steg ut ur skuggan. Vi går mot varandra, och omfamnar varandra, där, på den gyllene ängen. Vi är tillsammans igen”. 

- A.S

 

 

Dagarna sedan sist har bestått av träning och tentaplugg, det börjar dra ihop sig så nu är det fokus som gäller. Idag var släkten här för lite kalas, tårta och presenter vilket alltid uppskattas. Sammanfattningsvis nu har jag fått lite smycken och saker från Grekland jag önskade mig, inredningssaker och parfymer. Helnöjd. 

 


Nu tar vi slut en sista gång igen, men det gör inte jag

En tidig morgon med basgrupp hela förmiddagen. Och på vägen hem.. vilken resa.. mitt på motorvägen börjar bussen dra mot mitträcket, det skakar och chauffören tvärbromsar och däcket sprängs. Strandsatta där och då bestämde vi oss för att gå längs vägen till närmaste avfart för att bli upplockade med bil. Men det va ett riktigt äventyr, lite spänning i vardagen och nära döden-upplevelse. 

När jag kom hem fick jag sådan huvudvärk så fick lägga plugget åt sidan, och sen tog jag en långpromenad runt falla så nu har jag gått över en mil idag. Tjoho 


21

Levt 21 år här på jorden idag. Det firades med sovmorgon, lite plugg, en långpromenad och finmiddag ikväll. Happy birthday💕


Och äntligen bli fri på riktigt

Igår träffade jag Malin på förmiddagen för att göra det första på vår C-uppsats som vi kommer jobba med sista delen av denna termin samt nästa, men mer om det när det blir aktuellt. Vi fick även reda på praktikplats och jag kommer få vara här i finspång på hårstorpsgården. Kommer va så skönt att slippa pendla. 

Idag var jag inne på skolan för att plugga med Anna och Sofia, och nu ska jag snart ge mig ut och träna!


This woman is my destiny

Hela lördagen igår blev lite proppad med saker. Skulle möta Lydia på morgonen för brunch men det blev en lunch istället men va lika mysigt ändå. Hann plugga lite innan jag börja fixa inför kvällen då Emma och jag gick ut och dansa och fick en superkul kväll. 


Snurra min jord igen

Fredag och det blev en tidig morgon vid halv 6 för att åka till Linköping. Idag har det varit fokus på kommande C-uppsats, därmed föreläsningar om litteraturstudier och annat som inte är så roligt men dock lite nödvändigt. Ikväll ska jag in till stan och gå på bio med Anna, ska bli så mysigt! 


Det gör så jävla ont men det är okej

Onsdag, igår var helvetesdag från helvetet med en hel dag i Linköping som börja tidigt och sluta sent. Var så trött på kvällen att jag somnade efter idol, men det var riktigt skönt. Idag har jag pluggat och varit i stan en sväng och så tränat nu på kvällen. Två dagar kvar i skolan innan det blir en helg med massa skoj inplanerat💕


till slut kommer någon att skratta

Måndag igen och det har varit en lång dag på så sätt att tre föreläsningar var planerade i Linköping varav två ställdes in när vi väl kommit dit på morgonen. Så vi satt och pluggade ett tag innan vi åkte hem och strunta i den sista föreläsningen. Väldigt ovärd dag med andra ord, men pluggade lite när jag kom hem och sen tränade jag på kvällen. Tillbaka till Linköping imorgon och då går vi ända till 17, hårt liv. 
 

Det här är din chans

Gårdagen bestod av plugg och träning på eftermiddagen följt av tacokväll vilket va underbart gott. Idag har jag pluggat lite grann och träffat Julia som är hemma i helgen! Färgade hennes hår vilket blev en rolig upplevelse men med gott resultat. Ska snart ut och träna och sen blir det bara myskväll. 


Dig dör jag för

Dagarna här består av plugg och träning as usual, har lyckats skriva klart ett helt kompendie med terminens innehåll på två veckor. Idag träffade jag äntligen Emma oxå, vi åt lunch och sen satt vi och pluggade i skolan. 


And in my dreams I will always find my way back to you

Måndag igen, haft en lång dag med föreläsningar som inte var toppenbra vilket gjorde det hela ännu jobbigare. Lagt plugget åt sidan ikväll pga huvudvärk och helt slut, så nya tag imorn istället!  


Livets dag

Okej så torsdag och fredag spenderades till plugg och träning för att sen på lördag kunna släppa allt helt för en heldag i Stockholm med bästis! Åkte upp på morgonen och gick på Gröna Lund hela dagen lång. Bästa vi gjort på länge, som vi fick skrika och skratta och köa och gå. Är så himla glad att vi kom iväg på resan! Kom hem runt 23 och har precis vaknat. Ska försöka plugga lite idag och sen träna ikväll. RSS 2.0