oncontextmenu="return false"

30 april

Valborg! Förmiddagen spenderades hos Malin för att sammanställa klart allt inför opponeringen i veckan, efter lunch va vi klara så då åkte jag hem en sväng innan jag bestämde mig för att träna. Ett långt varv med intervall som slutade med årets första dopp! Så nu har jag tagit en varm dusch och ska koka te, but totally worth it (null)


Men då slösar vi bort våra liv

Lördagkvällen spenderades återigen inne i stan med Anna, korridorsfest och sen utgång på trappan med neontema! Hade återigen en rolig kväll! (null)

(null)

(null)

(null)


Man dör i den sekund man får veta att ens barn gått bort

Onsdag och idag gick jag upp tidigt för att plugga med Malin, opponering och respondentskap för vår uppsats står på schemat nästa vecka så det ska vi förbereda till.  (null)


Loveday

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I’m going Bonnie and Clyde without you

Lördagen spenderades i stan tillsammans med Anna och lite annat folk, kvällen slutade superb med en utgång på trappan, så himla roligt. Och igår hade vi kalas för bror som fyllt år, och idag har jag pluggat och varit hos frissan! Så skönt med sovmorgnar nu.  (null)


Hon har blommor där i sitt hår

Fredag och sista tentan är skriven, och det är så skönt. Dock gick väl hela klassen därifrån med en halvdan känsla eftersom det kom områden som man inte ens pluggat på under hela utbildningen i princip, så det var inte vad vi hade hoppats på men efteråt satte vi oss på en uteservering och åt lunch och det var ialla fall himla trevligt sätt att fira på! Efter det kom jag hem och lade mig i solstolen utan en enda sak att plugga på, fantastiskt.  (null)

(null)


I only wanna wake up next to you

Torsdag och praktiken är ÖVER och likaså den praktiska slutexaminationen! Var lite nervös när jag kom dit imorse och inte visste vad jag skulle göra, men lugnade nerverna när jag fick se uppdraget. Det blev ett tillsynsbesök med provtagning och lite symtomskattning och dokumentation på det. Sen kom läraren och hade slutbedömning och som tur är blev jag godkänd! Himla skönt att bocka av det här, har suttit i solen och pluggat teorin sedan jag kom hem men nu får det räcka och så kämpar jag imorn istället. Hoppas på det bästa! (null)

(null)

 

Vi kan fortsätta även efter att vi gått sönder

Onsdag och det innebär att sista passet är gått innan sluttentan imorgon! Fick till och med gå vid lunch vilket var himla snällt, så har suttit i solen och pluggat och sen laddat med en promenad nu på kvällen. Gäller att ge det sista nu både imorn och på fredag när vi skriver den teoretiska, och sen blir det äntligen dans på lördag! Så så så välförtjänt.  (null)


Jag har glömt dig en vacker dag

Tisdag och jag har jobbat mitt sista kvällspass på praktiken! Ett lugnt och "sitta av timmarna-pass" som de flesta andra, men skönt att ha det gjort! Imorgon är sista dagpasset innan torsdag då jag gör praktiska tentan och avslutar allt därefter. Känns skönt, och när den här veckan är över på fredag så har jag gjort alla stora slutexaminationer! Sjukt.  (null)


Vad hände med oss

Måndag men det känns typ som tisdag eftersom jag jobbat helgen. Men har haft en del besök idag, tagit lite prover och lagt om saker och ting! När jag slutade så åkte jag direkt hem till Cissi som är hemma, och tur va det för oj så roligt vi hade. Behövs i tider som dessa  (null)


Förevigt var aldrig för oss hjärtat

Söndag och jag har gått min helg på praktiken vilket bestod av en himla massa dötid igårkväll och ytterligare lite dötid idag. Som tur är fick jag gå hem tidigare både igår och idag. Så nu tar jag det lugnt en sväng innan jag ska plugga och träna sen. Bara fyra dagar kvar nu och jag räknar ner! (null)


Påminn henne om att du älskar henne. Varje dag

 
Fredag och efter en hel veckas jobb har jag haft en ledig dag idag, har mest tagit det lugnt med lite plugg i solskenet. Imorgon går jag eftermiddag och söndag dag, sedan är det raka veckan fram till torsdag då jag avslutar praktiken med den praktiska tentan! Ska bli skönt att kunna leva lite efter tentorna igen. 
 
 

Gudarna på Västerbron

Tisdag och praktiken är i full gång, tråkigt nog njuter jag ingenting utan räknar mest ner dagarna dels till fredag som är min enda dag ledig, men oxå till nästa torsdag då den praktiska tentan blir ett avslut på hela praktiken. Har ialla fall njutit lite av solen i eftermiddag genom en skön promenad och ikväll ska jag mysa framför Robinson  (null)


Bron mellan de döda och levande är kärleken

Söndag och gårdagen spenderades med en skön sovmorgon och efter lunch åkte vi till Ikea och galleriorna med Philip och Frida! Mysigt, och kvällen spenderades med film och pizza. Åker härifrån vid 14 idag och vad har man att se fram emot? Två veckors praktik på raken med undantag för en dag då man är ledig haha, brinner inombords men ska bli skönt att ha det gjort sen för det innebär lite mer ledighet.  (null)


Endless love for you

Äntligen fredag och jag sitter på bussen till Örebro! Blev en relativt kort dag idag oxå på praktiken, fick gå hem efter lunch vilket var mycket uppskattat.  (null)


Men säg att du är fri till slut

Torsdag och har snart gått klart en till vecka på LAH, sista passet imorgon. Kan säga att jag verkligen får bita ihop och kämpa mig igenom dagarna, skönt nog har jag fått sluta tidigare dessa dagar. Imorn när jag slutar ska jag hem och packa och sen åka till Örebro på kvällen pga behov av bästis. Ladda upp inför nästa vecka då det blir ca 11 pass på raken.  (null)


Hon dansar vidare i livet

Vad har hänt sedan sist? Gick sista kua-passet i torsdags, ett litet stressigt sådant så timmarna flög förbi och sen fick vi långhelg! Kommer sakna att vara på avdelning, på tisdag bär det av till LAH igen i två intensiva veckor vilket jag inte ser fram emot. Har bara tagit det lugnt den här helgen och lagt plugget lite åt sidan, påskafton spenderades med påskbord och roadtrip till Arlanda där vi hämtade hem den förlorade brodern. Och ikväll ska jag träffa Nadja! Så mysigt  (null)


RSS 2.0