oncontextmenu="return false"

Tänk om jag exploderar av kärlek

Torsdagen som går till världshistorien då jag vann budet för lägenheten och därmed köpt min första bostad! Crazy bananas vad fort det tåget gick, så imorgon skrivs kontrakt på och så blir det inflyttning i november. Kvällen spenderades i stan på Burgers n bangers med gamla klasskompisarna för en mysig reunion!  (null)

(null)

(null)

(null)Den här kärleken kom tillbaka till mig

(null)

Onsdag och två dagars pass är avcheckade så jag blir ledig imorgon innan helgen. Har varit två lugna pass faktiskt vilket varit rätt skönt, gäller att ta vara på de. Igår innan jobbet var jag och tittade på en lägenhet och idag är vi igång med budgivning, får se hur det slutar helt enkelt. 

Äntligen börjar livet. Jag kommer att leva förevigt

Söndag, vaknade tidigt, tränade, tagit det lugnt under dagen, tränat igen nu på kvällen. Skön helg, skönt med ännu en dag ledigt imorn.  (null)

(null)

(null)


Nånstans ovanför regnbågen flyger blåa fåglar

Lördag och är långledig för första gången sedan min semester, så skönt att få sova ut och ta det lugnt. Större delen av dagen spenderades i stan med Anna och shoppade upp lönen man nyss fick höhö, men kul med lite nytt i garderoben och mysigt med kvalitetstid! 
 

We too shall pass

Onsdag och idag har jag äntligen varit ledig efter fem pass på raken, det har varit sååå skönt. Sov ut ordentligt imorse, har tränat och tagit det lugnt, grillat ikväll och gör mig redo för morgondagens pass innan jag blir långledig fram till tisdag sen!  (null)

(null)


Hoppas vi möts igen

Ja ni helgens pass stack iväg och nu är det bara ett dagpass imorgon innan jag får vara ledig på onsdag, ser så mycket fram emot det och sovmorgon. Tycker det går bra på jobbet ialla fall och kommit in i rutinerna mer och mer.  (null)

(null)


What was life before you?

Lördag och jag jobbar hela helgen fram till tisdag. Så det blev en sen kväll igår och en tidig morgon, men dagen har gått i ett känns det som när det blir mycket att göra och allt händer på en gång. Provtagningar, antibiotika, transfusion, dokumentation och PVKer som ska sättas, ojojoj knappt så man hinner gå på toan. Men efter dagens pass åkte Anna och jag för att se fotbollsmatch, det var mysigt! Och nu har jag varit hemma ett tag och ätit kvällsmat så ska ut och träna snart. Skönt med lite sovmorgon imorn innan kvällspass! (null)


May the rest of our lives be the best of our lives

Onsdag och idag är jag ledig, rätt skönt efter de här två dagarna med nya intryck. Igår tränade jag innan jag gick ett kvällspass, kom inte hem förrän halv elva och somnade ett par timmar senare. Så de tiderna lär bli jobbigast i framtiden när man kommer få ca 5 timmars sömn. Men idag har jag ialla fall haft frukostdejt med Cissi, riktigt mysigt, och sen bara tagit det lugnt här hemma. Ska ut och träna om ett tag och sen ha lite myskväll.  (null)

 

and I'll look after you

Måndag och första passet är avklarat. Har legat sömnlös två nätter i rad nu och gick upp 05 imorse så gissa hur jag mår nu. Skönt nog så blev det en mjukstart för att bekanta mig med arbetssätten och rutiner osv, men har bl.a styrt med antibiotika och provtagningar och lite annat, så åtta timmar gick vägen ändå. Imorgon går jag kvällspass så det blir lite sovmorgon och förhoppningsvis kan jag få sova gott inatt. 
 

You and I were never perfect lovers

Söndag och ledigheten är över, imorgon börjar allvaret och heltidsjobb på Infektion! Har fortfarande bara tagit det lugnt de här dagarna, tränat och fräschat upp minnet lite inför jobbet. Första passet är imorgonbitti så det blir en tidig morgon, nervöst och spännande! (null)


En dag blir det vi igen

Torsdag mitt i den lediga veckan och vilken hektisk dag det varit. Vaknar upp och märker att datorn är totalt paj, vilket egentligen bara varit en tidsfråga, men det slutade med att jag stressade in till stan för att lämna in den och försöka rädda hårddisken och sedan vidare på jakt efter en ny. Så här sitter jag nu med en ny Macbook Pro och har försökt organiserat allt så gott det går vad jag har kvar, och hoppas att resten kan läggas in nästa vecka igen. Avslutade dagen med en lång powerwalk och hoppas jag kan somna gott ikväll. 
 

I was born to be yours

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Your day

Grattis till den här ängeln som fyllde år igår och som förgyller mitt liv
 

Så var den sagan slut

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Från en mysig middag och kväll med Emma! 


RSS 2.0