oncontextmenu="return false"

Vi kan fortfarande mötas i drömmen

Onsdag och vi har varit lediga fram tills idag så jag har pluggat så mycket hemma att jag fått nervskada i fingrarna, inge bra.. idag har vi ialla fall träffats och opponerat på en annan uppsats som vi ska gå igenom på fredag! Det var lite kul och bra övning till den riktiga opponeringen. Finslipade oxå lite på vår egen uppsats men känner oss väldigt nöjda med den. Imorgon har vi heldag i Linköping för att träna på akutfall tillsammans med läkare! Får se hur det blir  (null)

(null)


Sleep in heavenly peace

(null)

(null)


Så jävla självklara ihop

Äntligen fredag! Dagen spenderades i skolan och nu är vi verkligen på sluttampen med den här förskräckliga uppsatsen. Det som är skönt är ju att vi tydligen verkar vara på rätt spår med både resultat och diskussion, så efter handledarmötet satt vi och finslipade lite innan vi tog helg! Har pluggat ett par timmar här hemma och nu ger jag upp det och taggar taco-kväll istället.  (null)

(null)


Min kärlek till dig är som ironi

Torsdag! Malin och jag fick äntligen en ganska rejäl feedback på vår uppsats igår så då satt vi med den hela dagen och imorgon har vi nästa träff med handledarna så vi får se vad vi får ut av det. Annars har jag varvat plugg, visit i norrpan och träning! (null)


Then take my breath away and never let it go

Tisdag och idag åkte vi in till skolan för lite praktisk övning inför nästa vecka då vi ska simulera tillsammans med läkare. Så vi gick igenom några olika akutfall och la lite fokus på läkemedel. Pluggade ett tag när jag kom hem och har tränat under kvällen! Eftersom en sov så dåligt inatt pga både katt och hund i sängen ska jag försöka lägga mig snart och sova ut imorn.  (null)

(null)

(null)


and breathe me

Måndag och idag har jag pluggat och tränat men den stora händelsen är väl att praktikplatserna släpptes. Till min stora besvikelse hamnar jag inte på avdelning, vilket ingick i min plan.. Istället hamnar jag på LAH här i Finspång, blev inte alls glad när jag läste det haha. Enda positiva är ju att det är nära hem. Hur som helst, det är ett tag kvar. Imorgon ska vi in till skolan för workshop där vi kommer träna på lite olika akutsituationer. 
 

När världen faller ner är det du och jag

Söndag och idag har jag pluggat lite på förmiddagen, har officiellt pluggat igenom alla terminers kompendier till NKSE, inte illa. På eftermiddagen kom Anna hit och då gick vi en långlång promenad, efter det tog jag det lugnt med lite film och så har jag precis tränat igen! Veckan lär bestå av lite blandat, allt från uppsats till plugg till workshop.  (null)

(null)

(null)


A moment of pain is worth a lifetime of glory

(null)

(null)

(null)

(null)


Ska spendera allt jag äger kommer ändå somna in

Torsdag och idag har Malin och jag varit i Falla och skrivit på uppsatsen igen! I princip är allting färdigt förutom lite småfix som vi ska ordna imorgon, efter det kan vi inte göra så mycket förrän vi får feedback nästa vecka vilket är lite jobbigt eftersom att vi förlorar en massa tid då egentligen. När jag kom hem så åkte jag ut till skogen och tränade och sen har jag pluggat en sväng! Imorgon ska jag in till stan på kvällen och sen bara ta det lugnt i helgen!
(null)

(null)


Happy Valentine’s day

Onsdag och alla hjärtans dag! Så mysigt. Haft handledning på morgonen och efter det fick vi lite att jobba med igen, suttit på fräcka frökens och fikat lite samtidigt vilket var jättemysigt! Nu är jag hemma och har ätit lite gott, köpt godis och har filmmys eftersom det är denna dag!  (null)

(null)


Bara döden skiljer oss åt

Har varit ganska trött efter bröllopet, var mycket förberedelser och förväntningar och oj så bra det blev men det har varit skönt att sova ut lite efteråt. Både igår och idag har Malin och jag haft ledigt från uppsatsen så jag har pluggat på annat istället och så tänkte jag gå ut och träna senare. Imorgon har vi handledning och då får vi feedback på vad vi gjort så efter det kör vi igång igen för full rulle. Även fått hem en till jacka från Nelly som jag älskar!  (null)

(null)

(null)


Your loveday

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ett helt dygn omringad av kärlek och de bästa jag vet. Från fredagkväll på slottet med mat och champagne till lördag och fix, fotografering, vigsel och bröllopsfest! Så glad att vi fick dela detta och ha bästa platsen på vigseln som var så fin. Helt perfekt dag och nu är de gifta!💕💍

Där finns allt för mig

Okej så dagen före dan, har pluggat några timmar på förmiddagen innan jag släppte det för att ägna mig åt andra förberedelser istället. Har packat allting till imorgon eftersom vi kommer sova på slottet ikväll alla bestmans och tärnor! Så mysigt. Eftermiddagen spenderades i kyrkan för ett litet genrep var vi ska stå och hur vi ska gå ut etc, så nu är jag hemma igen och har packat det sista så ska snart åka iväg till slottet! Hela dagen och kvällen fullt upp imorgon alltså men lär bli ordentligt med fina bilder efteråt!
 

And at once I knew I was not magnificent

 
Två nya jackor jag fått hem som jag älskar båda två! Det rosa fluffet från Bubbleroom och den svarta kappan från Nelly!

Där drömmar aldrig tar slut

Torsdag och idag jobbade vi som sagt i skolan! Vid lunch tog vi oss till Vrinnevi, åt lite på Lindahls och sen gick jag till Infektion ooooch.... bestämde mig för att börja jobba där! Ska fundera över när i sommar jag vill börja och sedan påbörjas pappersarbetet! Känns så himla kul och skönt att ha det klart! Så nu firas det med lite gott ikväll, sovmorgon imorgon och massa förberedelser inför bröllopet på lördag! Så pepp på helgen! (null)


Vi kommer vara tillsammans sedan

Onsdag och både igår och idag har vi suttit med uppsatsen och kommit en hel del på vägen, dock är det alltid svårt att veta om man är på rätt spår haha. Imorgon kommer vi sitta i skolan och sen ska jag till vrinnevi och träffa avdelning 20 för att prata jobb igen! Sedan tar vi helg eftersom vi båda har andra saker för oss på fredag, så det blir skönt! (null)


if there's a chance for me and my heart then I will give it all that I've got

Måndag igen och det innebär starten för våra veckor med C-uppsats! Från 8-15 satt vi idag och läste igenom artiklar till analysen och tog pauser inkluderade promenad och varm choklad! Som vanligt är vi så effektiva och tur är det för framåt slutet letade sig migränen fram till mig så har legat i soffan i ett par timmar och härdat ut. Börjat piggna på mig nu så ska ut och ta lite frisk luft tänkte jag.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


För allt du bryr dig om

Lördag och idag har jag pluggat, tränat och städat huset lite. Ska åka och hämta mina föräldrar vid tåget ikväll efter två veckor i Australien! Skönt att slippa ha allt ansvar själv nu hehe (null)


En dag är det vi igen

Äntligen fredag! Och de två teoriveckorna är över! Aldrig mer några föreläsningar eller praktiska övningar på hela utbildningen, nu väntar bara uppsats och massa praktik! Sista dagen bestod av simulering på clinicum som handlade om palliativ vård och bemötande kring det. Efteråt uträttade jag några ärenden på stan inför bröllopet och nu är jag hemma och pluggar en sväng innan jag tar helg! (null)


RSS 2.0