oncontextmenu="return false"

And breathe me

Onsdag och sista kvällspasset på KUA är igång, lite skönt men oxå lite tråkigt att det är sista passet imorn eftersom vi har varit ett bra team med roliga uppgifter! Men blir långledig över påsken så det blir himla skönt ialla fall. Fick även hem min examensklänning idag som jag är nöjd med! (null)


När vingarna inte längre bär kommer jag att bli fri

Måndag och idag har jag pluggat lite på förmiddagen innan vi gick ett kvällspass på praktiken. Skönt nog så blev det lugnare än sist, och nu ska jag sova och göra mig redo för ett dagspass imorn.  (null)


We can be brilliant

Sista passet för veckan slutade inte som vi tänkt oss, vad vi trodde skulle bli en lugn fredagkväll förändrades nån timme efter att vi gick på passet. Vi fick fullt upp men skönt nog så flög ju timmarna förbi då så att vi fick helg sen! Idag har jag varit i stan och shoppat upp en presentkort jag fick i julklapp på lite saker tills jag flyttar.  (null)


En dag är det vi igen

Ibland fundera jag över om kärlek är värt att kämpa för, men när ser jag ser ditt leende är jag redo för krig.
__

Torsdag och den här veckan har varit full rulle. I tisdags kastades vi in i arbetet så det var bara att dela upp arbetet gruppen emellan och styra vår sida. Igår gick vi kvällspass vilket var lite lugnare och segt framåt kvällen. Nu går vi dagspass och imorgon går vi kväll, försöker tänka bort det faktum att det är fredag då.  (null)


You are my home and you are my heart

Måndag och efter en hel introdag ligger jag utslagen i soffan med migrän. Nya människor att lära känna på en väldigt kort tid, nya rutiner och nya patienter/situationer. Och det är pang på, imorgon ska vi börja arbeta och utnyttja varandras professioner liksom. Jag har ju saknat att vara på avdelning nu efter LAH så jag hoppas att jag får njuta lite oxå och inte bara få det alltför stressigt. Men det märks imorgon när första riktiga passet är, 6.45 så det blir en tidig morgon! (null)


Det som är borta är borta och kommer inte tillbaka

Söndag och den här helgen har spenderats åt plugg ute på soldäcket eftersom vädret har varit så underbart! Har även tagit promenader när solen varit framme, mm så skönt. Imorgon börjar vi på kua, vilket innebär att vi sjuksköterskor tillsammans med läkare, fysio- och arbetsterapeuter ska styra en egen halv avdelning! Detta ska göras i två veckor, så imorgon är introduktionsdag då vi får lära känna varandra och avdelningen, alltså ortopeden! (null)


Och inga drömmar kan bli för stora

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Du verkar gå vidare lättare

"Varje gång jag försöker flyga faller jag utan mina vingar. Jag känner mig så liten, jag antar att jag behöver dig. Och varje gång jag ser dig i mina drömmar ser jag ditt ansikte. Du hemsöker mig, jag antar att jag behöver dig." 
__

 Torsdag och idag har jag gått sista passet på LAH på två veckor! Har varit en dag med lite såromläggning, dränage och mediciner, så det har varit kul! Eftermiddagen spenderandes åt lite plugg och jaga en tid på jourmottagningen för en jobbig uvi, fick tid ikväll som tur är. Nu är det lite ledigt tre dagar innan det blir ortopeden!
(null)


Nobody knows where they might end up

Onsdag och idag har jag tagit lite prover ur cvk och vanlig venprovtagning samt varit med på ett läkarbesök. Fick gå några timmar tidigare oxå vilket var underbart med tanke på vädret! Så har suttit och pluggat sedan lunch och sedan gjorde Anna mig sällskap, supermysigt. Nu har jag precis varit ute och gått och imorgon är det sista passet här innan ett uppehåll för KUA på ortopeden i två veckor.  (null)

(null)


Snart slutar man andas

Tisdag och igår gick jag kvällspass men innan dess var jag inne i stan och skrev på papper! Så nu är det officiellt att jag är anställd! Idag har jag gått dagpass och gjort tillsyner, blandat läkemedel och administrerat och journalfört, lite som rutin.  (null)


Vart är du nu

Söndag och den här helgen har bestått av lite plugg hit och dit och några vändor in till stan. Imorgon går jag kvällspass men ska in till Infektion på morgonen och skriva på papper så blir ingen vidare sovmorgon för mig inte. Det får tas på fredag när jag är ledig!
(null)


_

Onsdag, vad har hänt sen sist tro? Igår gick jag ett kvällspass, lite lugnare vilket innehöll tre hembesök och lite dokumentation efter det. Fick blanda lite läkemedel och sätta TPN-dropp, vilket jag har gjort idag oxå. Rutinerna ser ut som så att man gör hembesöken på förmiddagen vanligtvis och efter lunch dokumenterar man och rapporterar till kvällen. Typ, lite lugnare än på avdelning är det väl. Nu är jag hemma med migrän så ska försöka vila ett tag innan jag tränar ikväll.  (null)


I’m still in love with you on this harvest moon

Måndag och det innebär första praktikdagen avklarad! Börjar 7.30 så jag slipper ofantligt tidiga morgnar vilket är skönt. Idag hängde jag mest på handledaren och observerade för att se hur det fungerar. Som nämnt är denna plats inte top notch för mig men får se till att göra det bästa utav det. Imorgon går jag kvällspass så får se hur mycket som händer då!  (null)


Learn to let go in life

Fredag och idag hade vi sista träffen med handledarna! Samtliga par fick opponera på varandra och därmed fick vi en del förslag på hur vi kan förbättra arbetet, så det ska vi ses imorgon och göra och så förhoppningsvis blir vi klara med den till den riktiga opponeringen sen. Efteråt åkte jag till sjukhuset här och träffade LAH där jag ska ha praktik, fick bara lite information så efter det kunde jag åka hem. På måndag börjar alltså praktiken, bara att köra och göra det bästa av det! (null)


Vi kan dansa hela natten

Torsdag och idag har vi haft heldag på clinicum tillsammans med läkarna! Vi fick öva på 6 olika akutfall och våra respektive roller i de, ganska kul dag men sjukt lång och man är väldigt slut nu efter all stress! Så jag har precis ätit och ska lägga mig i soffan. Imorgon har vi sista handledarträffen och då ska vi även öva på opponentskap, och sedan ska jag skynda mig hem för ett möte på LAH inför nästa vecka.  (null)


RSS 2.0