oncontextmenu="return false"

Vi var evighetens hopp

Tisdag och dagen har spenderats vid sjön ihop med Anna och Malin! Väldigt skönt och väldigt många dopp. Kvällen bestod av en svettig joggingrunda och lite filmtittande (null)


Path to redemption

Måndag och idag blev det en tidig morgon för att gå på två framläggningar, de sista vi behövde gå på! Så efter lunch åkte Malin och jag till sjön och badade, riktigt skönt! (null)


Och det enda som blir kvar är kärleken

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hade livets dag och livets natt igår. En solig lördag som spenderades i Folkparken för att kolla på volleybollturnering, följt av lite häng hos Anna innan kvällen började i folkparken igen med klassisar och slutade på Trappan klockan 03. Sista utgången där och den gjorde allt. 

Går du under så går jag under med dig

(null)

(null)

(null)

Dagen i bilder, flera timmar i solstolen och en lång hajk på kvällen med kvällsdopp och kvällsmat i kvällssolen efter, myspys!

Long live living

Tisdag och de lediga dagarna fortsätter att spenderas i solstolen, vad ska en annars göra i detta väder känner jag. Kvällen spenderades dock i söderköping! Köpte glass på smultronstället och satte oss uppe vid utlkiksplatsen i kvällssolen, supermys.  (null)
(null)


Imorgon tänker jag sväva

Söndag och hela dagen har spenderats uppe i sommarstugan med lite motorcykel, jobb, sol och bad! Så skönt!  (null)

(null)

(null)


Härifrån så lyser du

(null)

(null)

(null)

(null)

Att skolan i princip är över firas i detta väder med sol och lite gott sällskap, mat och spelkväll! 

Vi är bäst när det gäller

Onsdag och tre dagar i skolan med seminarium är äntligen över! Blir lite tjatigt att hålla på med samma sak i tre dagar, men för att fira så sitter jag med lite jordgubbar och vin nu i kvällssolen! (null)

(null)

(null)

(null)


Vilken färg har själen älskling

Måndag och dag 1 av 3 med seminarie är avklarat, likaså min presentation vilket är skönt att ha det gjort! Så nu kan jag bara luta mig tillbaka och lyssna resterande dagar. Vi har även fått återkoppling på uppsatsen så efter lunch satt vi med det ett tag och skickade in på nytt.  (null)


Stad i ljus

Ca en hel veckas ledighet har gått och jag har inte gjort annat än att legat i solstolen och haft det riktigt skönt. Det avslutades med en utgång på trappan igår som var riktigt rolig och idag ligger vi i soffläge, myspys! Ska dra mig hemåt snart och förbereda lite inför skolan, tre dagars seminarium väntar.  (null)

(null)


You are my favorite kind of fun

En hel tisdag som spenderats i solstolen fram till eftermiddagen då Anna kom hit! Vi satt och pratade en massa innan vi tog en promenad, åt middag på Joans och tog ytterligare en promenad efter det. Så mysig kväll!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Väntar på en ängel

Måndag och dagen har spenderats hos Malin för att fixa till det sista med uppsatsen och det flöt på så under eftermiddagen skickade vi in den på nytt och hoppas på feedback snart. Kvällen spenderades på O'learys för att fira pappa som fyller år idag! Resten av veckan är jag i princip ledig då alla uppgifter är klara för min del, så skööönt!
 
 

Där planeterna stannar

Lördag och hela dagen har spenderats i solstolen med musik i lurarna, perfekt, och eftermiddagen spenderades åt att se fotbollsmatch!  (null)


That’s the dream

Fredag och idag opponerade vi på ett annat arbete vilket gick bra, efteråt satt vi med våra egna komplementeringar och utformade ett helt nytt resultat. Så måndag ska vi sitta igen och fylla ut diskussionen och sen kan vi skicka in på nytt och hoppas på det bästa. Fick även resultat på sluttentan som är godkänd!! (null)


jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

Torsdag och idag har vi suttit heldag med uppsatsen, tycker vi kommit riktigt långt redan för att ha fått allt på oss igår, så duktiga är vi! Eftermiddagen spenderades åt en promenad och lite seriemys. Imorgon har vi opponering på annat arbete, skönt att få det ur världen oxå!
 
 
 
 

Heart of glass

Så idag var dagen då vi gick upp med vår uppsats för att bli opponerade på och det visade sig ju bli den värsta dagen i våra liv i princip. Kort och gott krävs mycket komplettering och ändringar för ett godkänt vilket kom som en total chock då handledarna sagt hur bra det varit hela tiden. Så efter mycket ilska är vi på banan igen och ska kötta igenom det här så fort som möjligt.  (null)


RSS 2.0