oncontextmenu="return false"

På andra sidan stjärnorna

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredag och mesta delen av dagen har spenderats i stan där Sofia tatuerade sig och däremellan satt vi på kafé och strosade i affärer. Riktigt mysigt med en dag ihop! I helgen väntar julbak och julpyssel, tjoho. 

We’re far from the shallow now

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Två dagar på jobbet färdigt och nu har jag påbörjat min minisemester! Tagit en skön promenad idag, fotat lite, kollat serier och nu ska jag laga mat. Sedan blir det traditionellt bonde-mys ikväll. 

Miljarder saker är fel men inte i det här ögonblicket

Söndag och idag åkte vi in till stan och lägenheten för att sätta ihop möblerna! Blev så nöjd med allting, nu väntas bara sängen. Nu ska jag jobba två pass och sen är jag ledig resten av veckan, blir rätt skönt med en liten minisemester (null)


Du kan alltid komma tillbaka

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vi börjar om igen

Äntligen fredag och jag får helg efter en hel veckas jobb. Haft ett par relativt lugna pass på slutet vilket varit skönt. Efter jobbet idag träffade jag Sofia direkt och gick en skön promenad. Så mysigt att träffas igen. Kvällen kommer jag spendera hemma med soffmys.  (null)


You amaze me

Du kysste mig och det kändes som att jag äntligen existerade, som att allting föll på plats. 
 
 
 
Söndag och idag körde vi ett flyttlass in till lägenheten! Fick lite lampor på plats och köksporslin typ. Imorgon ska jag åka in innan jobbet för att ta emot soffa, soffbord, TV-bänk och matbord. Blir spännande när allt monteras ihop och man får en bild av hur det kommer se ut. 

Nu kan jag flyga

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev en kväll med mat, roliga lekar och tävlingar som mitt lag vann två stycken och lite dans för att avsluta! Idag ska vi åka in till lägenheten och se hur målningen blev och kanske börja fixa med diverse saker. 

Du kommer alltid tillbaka

Torsdag och jag är äntligen färdig med jobbveckan. Ett lugnt kvällspass igår och en lugn morgon fram till lunch typ. Då blev det två utskrivningar och två inskrivningar samtidigt som vi hade en kritisk patient. Men det löste sig det oxå. Har tränat och kollat serier nu under kvällen, imorn ska jag till läkaren och följa upp min huvudvärk och på kvällen är det avdelningsfest! (null)


Det är det finaste man kan göra

Tisdag och jobbet har fortskridit okej idag, ut med gamla patienter och in med nya. Vid tre åkte jag till banken för att skriva på de sista papprena och få nycklarna till lägenheten! Så åkte dit en sväng efter och suktade lite, imorgon ska vardagsrummet och hallen målas!  (null)


Sunday are for lovers

En lördagkväll i stan som började med förfest, standup på Brooklyn, mellanfest och sen utgång!  (null)

(null)

(null)


Jag räknar med dig

Äntligen fredag! Haft det mer och mindre stressigt på jobbet denna vecka. Igår var jag hos frissan efter jobbet för att färga och klippa, tyvärr ingen bild på resultatet än. Idag har jag mest jobbat med Anna och vi har haft det himla kul ihop. Middag från Joans ikväll och nu har jag intagit soffläge.  (null)


Sedan var du inte som jag trodde

Tisdag och jag har en ledig dag efter fyra dagars helgjobb, mycket mycket skönt. Har sovit ut och gått en promenad och bakat och nu myser jag med film och fika och tänkte träna sen ikväll! Jobbar veckan ut och på lördag blir det lite roligheter med bästis.  (null)


This happily ever after doesn’t exist

En torsdag som började med läkarbesök, blev en undersökning och provtagning och uppföljning om två veckor. Hoppas jag kan få nån medicin då. Efter det har jag mest tränat ett par gånger och ätit en mysig middag ikväll!  (null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0