oncontextmenu="return false"

Jag ger er alla ett fint farväl

Haft en skön ledig dag, myst i sängen på morgonen, tränat två gånger och bakat och haft seriemys! Nu tittar jag bonde söker fru, ännu mer mys. Imorn är jag återigen ledig men ska upp relativt tidigt ändå för att utreda min huvudvärk hos the doctor.  (null)

(null)

(null)

(null)


Jag är så glad för att du är borta

Ännu en ledig helg som har flugit förbi. Tränat, myst, sovit ut osv. Relativt lugnt pass på jobbet igårkväll men desto stressigare idag, herrejösses vad vi har sprungit och haft det tungt. Därför skönt att jag får min helg tidigt nu och är ledig till fredag eftersom att jag ska jobba helg nu. 
 

Du räddar alltid mig

Äntligen fredag efter en veckas jobb. Relativt sköna pass och idag jobbade jag med Anna oxå så det blev extra kul. Legat med huvudvärk sedan jag kom hem men ska pallra mig iväg för en pizza nu och starta fredagsmyset med
(null)


Jag hade fortfarande gjort samma val

Tisdag och idag har vi haft en klinikdag på Grand hotell. Startade med god hotellfrukost följt av en hel dag med föreläsningar, dels om smittspridning och resterande om hbtq. Intressant men himla lång föreläsning på fyra timmar så huvudvärk och tröttheten smög sig på. Har ialla fall varit gott med all hotellmat och fika, nu ska man nog klara resten av veckan på jobbet.  (null)

(null)

(null)


Fröken i en guldig värld

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En lördag som förutspått bestått av en skön sovmorgon, en skön långpromenad och dessutom en träff med bästis! Gick en mysig promenad i slottsparken. Nu ska jag ut med doggen och sen blir det lite lördagsmys. 

Det är det här slutet som är det viktiga

Äntligen fredag, har haft blandade dagar på jobbet. Onsdagspasset var hemskt för då rann bägaren över men både igårkväll och dagens pass har varit lugna. Slutade idag med att vi hade en patient kvar eftersom resten fick bli utskrivna, så vi kunde flexa hem tidigare oxå! Så ikväll ska jag laga tacos och träna en sväng och imorgon ser jag fram emot sovmorgon och långpromenad.  (null)

(null)

(null)


Jag ser hur solen färgar allting guld

Sovmorgon till 11, två sköna promenader och solande har utgjort min lediga dag. Är nöjd.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Det tog slut innan det hann börja

Söndag och mina fyra dagar på jobbet är över och jag är ledig imorgon, så skönt. Hade en relativt lugn lördagkväll på jobbet igår men desto stressigare idag, åtminstone lite. Stannade och unnade mig en godispåse på vägen hem (ovanligt), kämpat mot trötthet och huvudvärk och precis kommit in från en liten uppfriskande promenad. Ska sova ut imorgon och försöka ta en långpromenad och hoppas på skönt väder.  (null)

(null)


En dag kommer du att bli min skatt

Onsdag och jag har haft en välbehövligt ledig dag med sovmorgon och träning och allmänt nedvarvning. Hade en rätt tung dag på jobbet igår med stor vårdtyngd och två hemgångar på samma gång samtidigt som det är massa andra ordinationer att utföra. Så jag blev liggandes med huvudvärk när jag kom hem och var helt slut. Så det var bra att jag fick vila upp mig idag! Bytte även morgondagens dagpass till ett kvällspass så får lite sovmorgon imorn oxå.  (null)


Jag lever tills jag dör för dig

Söndag och det har varit en heldag med jakt på möbler. Köpt säng och soffa som det känns bra med och imorn tänkte jag åka tillbaka in innan jobbet och titta på soffbord, TV-bänk och matbord! I övrigt blir det en hel vecka med jobb utom onsdag och sen långhelg. Tufft.  (null)


C'est la vie

Det syns vilken connection man kan ha till varann. Hur man börjar från grunden och lyckas bygga upp något starkt som kanske kommer att hålla. Hur man går från främlingar till att bli bästa vänner. Hur den andra personen blir den som känner en bäst av alla i hela världen. Hur den andra personen är den enda personen man vill vakna upp bredvid. Att det går som en stöt genom kroppen för varje beröring. En varm känsla i magen för varje kyss. Att hjärtat hoppar till vid tanken på att det skulle kunna vara föralltid. Hur man skulle kunna älska den andra personen för evigt. 
 
Men vad är det för mening med att ge sig in i det och leva på hoppet när man vet att det ändå kommer ta slut? Var realistisk. 
För hjärtan som älskar slutar att älska
 

Men vi kapitulerar för livet

Lugn dag på jobbet igår då jag gick som resurs igen och fick mest hjälpa till där det behövdes. Snabbt hem på eftermiddagen för att fixa sig inför kvällen och sen in till stan igen. Det va en rolig kväll med god mat, beerpong, musikquiz och charader! Blev dock ingen utgång för mig så jag mötte upp bästis och åkte hem istället. Idag tänkte jag ta en skön långpromenad och ha en riktig myskväll ikväll. 

Imorgon ska vi in kolla/köpa lite möbler till lägenheten, har bestämt soffa hittills så är mest på jakt efter säng och matbord. Har även kommit fram till att det blir lite renovering trots att det kändes så bra med färgerna haha, men går på magkänslan så det känns bäst! (null)

(null)

(null)

(null)


Jord skall du åter bli

Onsdag och min lediga dag! Sov ut till klockan elva, superskönt. Suttit i solstolen och lyssnat på pod, tränat ett par gånger, lagat mat och nu kollar jag bonde söker fru! Två dagspass innan helg och fredagen firas med utgång på kvällen.  (null)


Om du dör finns inget hopp kvar

Måndag men jag har blivit veckovill så det känns typ som fredag imorgon. Har haft en okej men hektisk dag på jobbet, slängt i mig lunch på 10 min och ringt tusen samtal känns det som och jobbat över en timme. Men saker löser sig ändå! Riktigt trött nu men ska försöka hålla mig vaken och se nya säsongen av Vår tid är nu. Sista dagen imorn innan ledigt och det blir en lång en då vi nya sjuksköterskor har den där onödiga utbildningen efter passet (null)


RSS 2.0