oncontextmenu="return false"

Man måste lämna kvar något

Söndag, har tagit det lugnt på förmiddagen, sen storhandlat, gått promenad och åkt tillbaka till Norrköping. Ny jobbvecka väntas.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Du är med änglarna nu

Fredag och jag kom hem igårkväll. Har redan hunnit gå flera sköna promenader, solat lite idag, myst med djur och film och ätit gott.  (null)

(null)

(null)


There’s no need to play with my heart

Tisdag och det har hittills varit ganska stressiga pass, både igårkväll med två nya inskrivningar vilket tar mycket tid, och sen idag med tidsbrist och tunga patienter. Men man överlever sånt oxå. Gick hem och vilade en sväng efter jobbet och senare kom Anna hit så tog vi en riktigt skön långpromenad och åt pannkakor när vi kom hem. Sen satt vi i soffan och bara pratade och catchade up så att säga. Riktigt mysig kväll. Har två pass kvar innan jag åker hem till Finspång, bara bita ihop.  (null)

(null)


Jag hoppas att du seglar till horisonten nu

Söndag och jag är tillbaka i Norrköping efter en helg hemma. Har gått sköna promenader i skogen, myst med the animals, ätit plankstek och haft det allmänt skönt.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Farewell from your Valentine

(null)

(null)

(null)

Happy Happy Valentine’s day! Ännu en jobbvecka snart över, haft ett par bra pass med lagom mycket att göra och hoppas att morgondagen går fort så att jag kan fara hem sen! Tog en liten promenad efter jobbet och ikväll blir det mys enligt tradition med Valentine’s day-filmen och lite extra gott. 

Om jag förlorar mitt hjärta så ta det tillbaka till mig

Tisdag och idag har jag varit ledig = sovmorgon, en liten promenad i solskenet, tvättat och eftermiddagen spenderades med mams på stan. Hittade en ny dammsugare till mig, tavlor till köket och världens gosigaste djur. Efter det åt vi lite på Max och satte upp tavlorna här hemma! Nu väntas tre dagars jobb innan jag åker hem på fredag över helgen.  (null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Men det som gör ondast är att jag inte kan släppa taget

Måndag och idag har varit en rolig dag på jobbet då vi först var på brandutbildning. Fick lite teori först och sen fick vi prova olika brandsläckare och släcka en docka och ett brinnande badkar. Superkul! Efter det hade Anna och jag admin så vi satt och pluggade lite och hjälpte till där det behövdes, skönt att slippa ansvaret emellanåt. Och imorgon är jag ledig så då får jag sova ut efter helgen och sen ska jag möta upp mams på stan. 
(null)

(null)


Följ med mig bort härifrån

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag och jag har haft en helt okej pass på jobbet. Efteråt kom mams in så tog vi en liten promenad, åt tacos och satte upp lite tavlor. Och myste med doggen. Nu tänkte jag sätta på nån mysfilm!

Släpp mig nu så ser vi sen

Torsdag och idag har jag varit ledig efter tre dagars pass. Tog en ordentlig sovmorgon följt av brunch och långpromenad i skogen. Efter det har jag tittat lite serier och lagat mat nu ikväll. Slutade med tomatsås upp på väggarna. Imorgon börjar en jobbhelg! (null)

(null)

(null)


Ni är världens ljus

Hade en så mysig kväll igår i Linköping ihop med Cissi, Nadja och Frida. Spelade lite spel, pratade ikapp, drack lite vin och åt middag. Så perfekt. Idag har jag kollat lite serie, gått promenad med Sofia och ska precis åka in till stan igen. Nu väntas ca två veckors jobb innan jag är ledig nästa gång en helg.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I'm reaching Cold mountain before you

Jag var död, allting runt mig var förblindande vitt

Det hördes ett svagt ljud, som änglars vindslag

Jag kände mig fridfull

Och utan kropp

Fri från rädsla, fri från vrede

Fylld av en stillsam lycka


 

 

De är tillsammans i himlen nu

Fredag, tog en lång sovmorgon och en god frukost följt av en långpromenad i skogen. Fyra km trampade jag runt i djupsnö men det var skönt när man väl kom hem igen.  (null)

(null)

(null)


RSS 2.0