oncontextmenu="return false"

Jag kommer aldrig träffa marken

Torsdag och jag har jobbat mitt sista pass för veckan vilket betyder att jag är långledig nu över helgen, så skönt! Packade väskorna när jag slutade och sen åkte vi hem till Finspång! Har bara kollat serier ikväll och imorn tänkte jag ge mig ut på en långpromenad.  (null)


Gör dina jävla misstag

Måndag och fyra dagars jobb är äntligen avklarat, var resurs både igår och idag så det har blivit mycket spring med transporter etc, fick nog ihop 7km bara idag på jobbet. Ska iaf ta en liten promenix nu och sen se sista avsnittet av Outlander och ha lite myskväll eftersom jag är ledig imorn. Nya skidjackan trivs jag oxå bra i!  (null)

(null)

(null)


I döda vinkeln ser jag allt du gör

Lördag och tråkigt nog blev både gårdagens och dagens pass ganska stressiga. Började stressigt igår vilket höll i sig hela passet, och det blev nästan minst lika rörigt idag. Så jag var trött både igårkväll och idag när jag slutade. Men idag kom mams och paps in, fixade en lampa till hallen och sen var vi en sväng på stan där jag köpte skidjacka till skidresan i Mars, och så avslutade vi kvällen med lite pizza här. Och nu har jag seriemys med Outlander. 
 

I can't believe we get just one

Torsdag och jag har haft en ledig dag efter ett par dagars jobb och innan en hel jobbhelg. Så jag har sovit lite för länge, gått till Vrinneviskogen och hittat mig ett lagom långt spår, tvättat och fixat och på kvällen kom daddykins in för att sätta upp hyllor och hallspegel så att allt är på plats nu. 
 

This is the beginning of anything you want

Söndag och jag har haft en skön helg hemma i firret. Träning igår och på kvällen blev det en mysig promenad med Sofia och sen lite mys hemma hos henne. Idag har vi åkt in till stan och handlat och även varit på Mio där vi hämtade en byrå till hallen och så köpte jag en trapphylla till vardagsrummet så det satt mams och jag och byggde ihop sen. Annars har jag tittat på Outlander ikväll och nu ska jag se Farmen innan läggdags, och så väntar en ny jobbvecka imorgon. 
 

Vi kan väl hoppa en gång till

Fredag och den här veckan gick skapligt fort tycker jag, har haft en ok vecka på jobbet! Och nu är jag hemma i Finspång igen, har ätit och bastat ikväll. Imorn tänkte jag ut o gå och på kvällen träffa mina tjejer.  (null)

(null)


Jag väntar på dig

Lördagen tillbringades med en sovmorgon, en skön långpromenad och lite tacos på kvällen. Söndagen har idag spenderats i Linköping, köpt lite lampor och ljuslyktor på IKEA, hälsat på bror och nu är jag tillbaka i Norrköping. Jobbar hela veckan lång, hoppas det går fort och sedan åker jag hem igen på fredag!
 

Jag stannar hellre där hos dig

Äntligen fredag och ännu en jobbvecka är över, haft lugna pass på jobbet och kunde komma ifrån tidigare idag oxå, skönt. Igårkväll kom Sofia in så lagade vi middag och hade sleepover igen. Har åkt hem till Finspång över helgen så har ätit lite gott ikväll och imorn tänkte jag ge mig ut på långpromenad och på söndag blir det Ikea!  (null)


Tills jag andas så som du

Tisdag och jag har haft sovmorgon, varit hos frisören och gjort en liten förändring dvs klippt luggen kort, haft seriemys i soffan och träffat Sofia nu på kvällen och ätit middag med henne. Så mysigt. Imorgon åker jag tillbaka till stan och jobbar på kvällen!  (null)


Du är allt för mig

Måndag och efter att ha jobbat hela helgen så är jag nu hemma i Finspång eftersom jag är ledig imorgon. Har haft några lugna pass på jobbet och det behövs som sagt också ibland. Har bara tagit det lugnt här hemma ikväll, imorgon ska jag till frissan och så tänkte jag ut och gå en sväng. 
 

Tar jag dig nu är det föralltid

Torsdag och idag har jag varit ledig! Det tog emot lite att gå upp tidigt till jobbet igår men passet gick helt okej. Idag har jag sovit ut ordentligt efter nyår och efter lunch kom bästa hit så tog vi en promenad ner till stan, handlade mat och fixade till det sen på kvällen och så har vi myst med film. Så blir det en mysig sleepover oxå! (null)


New years Eve

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dagen började med en rolig roadtrip upp till Örebro, följt av ett par timmar på Gustavsvik relaxavdelning, så himla skönt. Efter det promenerade vi hem, började fixa oss och sen åt vi trerätters! Efter det blev det Singstar och lekar och dans och vid tolvslaget stod vi vid slottet och tittade på fyrverkerierna. Sedan bar det av ut i natten. En lyckad och stökig och perfekt nyårsafton med mina käraste

RSS 2.0